Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Weiss o primitívnej chybe Šullu a posilách: Bez nich to tento tím nezvládne!

BRATISLAVA - Tréner Weiss kritizoval Šullu za obrovské zlyhanie a prehovoril o posilách: Bez nich to tento tím nezvládne!
Zdroj: 40102
Zdieľajte:

Slovan Bratislava doma len remizoval s gibraltárskym Lincoln Red Imps v odvetnom súboji 1:1. V 90. minúte predviedol brankár Michal Šulla školácku chybu, ktorú využil na strelenie gólu Gomez. Napriek tomu slovenský majster postúpil do play-off kvalifikácie Európskej ligy, v ktorom nastúpi proti Olympiakosu Pireus.

Primitívna chyba

„Bola to primitívna chyba. Záver bol pre mňa infarktový. Je to obrovská individuálna chyba. Predstavte si, že by nás stála postup," cituje slová trénera Vladimíra Weissa portál sportnet.sk.

Radosť nemal ani zo zbytočného vylúčenia Vernona de Marca. Jeho konanie tiež označil za primitívne a dodal, že trestu sa nevyhne.

S výkonom svojich hráčov vyjadril spokojnosť, mrzieť ho mohli akurát nepremenené príležitosti. A ešte ďalšia vec: neaktivita klubu na prestupovom trhu.

Prečítajte si aj

Škrtel dáva veci na pravú mieru: Trnava? Nie sme v kontakte! V tomto spočíva problém

Bez posíl to tento tím nezvládne

„Prespali sme dva, či tri týždne na transferom trhu. To treba povedať. Ak by sme niečo neurobili, tak tento tím to nezvládne. Ušla by nám liga aj pohár. Chceme bojovať na všetkých frontoch. Je nás málo, iba osemnásť. Navyše nám vypadol vylúčený de Marco. Možno odíde Strelec. Máme ponuku na predaj Rataa," prezradil skúsený tréner.

Ohľadom posíl má Slovan rozrobené veci. Hovorí sa najmä o návrate Andraža Šporara, ex-kanoniera belasých, ktorému nevyšiel angažmán v Sportingu Lisabon.

„Máme rozrobených troch či štyroch nových hráčov, tak dúfame, že prídu," dodal Weiss.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportnet.sk

Diskusia

Podobné články