Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel dáva veci na pravú mieru: Trnava? Nie sme v kontakte! V tomto spočíva problém

TRNAVA - Martin Škrtel dáva veci na pravú mieru: Takáto je pravda!
Zdroj: 34856
Zdieľajte:

Agent Martina Škrtela Karol Csontó vyhlásil pre Nový Čas, že dohoda slovenského obrancu a Spartaka Trnava je otázkou detailov a dotiahne sa v priebehu tohto týždňa.

Radosť trnavských fanúšikov bola ale predčasná. Samotný ex-reprezentačný kapitán dal veci na pravú mieru a v rozhovore pre Šport vysvetlil, ako sa veci skutočne majú.

„Nie je tajomstvo a viackrát som to už prezentoval, že s Trnavou som bol v kontakte. Zároveň nebudem klamať, že momentálne nie sme v kontakte. Rozhodne si však nemyslím, že je to už horúce a dolaďujú sa iba detaily."

Škrtel v závere kalndárneho roka utrpel nepríjemné zranenie - v drese Basaksehiru Istanbul si pretrhol achilovku. Práve dôsledky tohto zranenia mu bránia v návrate na zelené trávniky.

„Najväčšia podmienka, aby som ďalej rokoval nielen s Trnavou, ale prípadne aj inými klubmi, je tá, aby som bol plne zdravý. Potrebujem byť nachystaný natoľko, aby som sa mohol začať pripravovať s mužstvom. Momentálne ešte nie som v takom stave.

Potvrdili to aj nedávne testy u kondičného špecialistu Romana Švantnera. Aj preto to teda ešte nie je také horúce, ako to v médiách prezentoval môj agent. Pravdepodobne to nemyslel tak, ako to vyznelo, keďže pozná môj aktuálny stav a vie, že mňa v súčasnosti zaujíma len to, aby som sa dal čo najskôr dokopy.“

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Nový Čas, Šport

Diskusia

Podobné články