Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vráti sa jeden z najlepších svetových útočníkov do Chelsea po 10 rokoch?

LONDÝN - Na Stamford Bridge veria, že ich gigantická ponuka prinesie úspech.
Zdroj: 40067
Zdieľajte:

Chelsea verí, že významná ponuka ešte toto leto presvedčí Inter Miláno a Londýnčanom sa podarí priviesť hviezdneho útočníka Romelu Lukakua späť na Stamford Bridge.

Vráti sa Lukaku po 10 rokoch na Stamford Bridge?

Anglický tím je pripravený ponúknuť Marcosa Alonsa ako súčasť výmeny za "belgický tank".

Chelsea chce vyťažiť z finančných problémov Interu a plánuje predostrieť ponuku, ktorú bude pre Milánčanov náročné odmietnuť.

„Lukaku nie je na predaj. Lukaku je dôležitou postavou na šachovnici, ktorú má k dispozícii Simone Inzaghi," vyhlásil riaditeľ Interu Giuseppe Marotta.

Prečítajte si aj

Slovan v prípade postupu čaká veľmi ťažká prekážka

Chelsea opustil v lete Olivier Giroud (AC Miláno) a The Blues hľadajú novú posilu do ofenzívy. Záujem mali o superhviezdy Erlinga Haalanda a Harryho Kanea, no ani pri jednom z nich to nevyzerá dobre.

Dortmund nechce Haalanda toto leto uvoľniť. Kane je na odchode z Tottenhamu, no Spurs ho nechceli predať londýnskemu rivalovi. Podľa všetkého mieri do Manchesteru City.

Lukaku sa na San Sire vypracoval na jedného z najlepších svetových útočníkov. 24 gólmi a 11 asistenciami pomohol priviesť Nerazzurri k titulu v Serie A. V poradí kanonierov ho predbehol len Cristiano Ronaldo.

Lukaku prišiel do Chelsea z Anderlechtu v roku 2011, no nedokázal si zabezpečiť miesto v prvom tíme. Návrat po 10 rokoch by však bol o niečom inom. Za ten čas nazbieral množstvo skúseností a stal sa z neho jeden z top útočníkov súčasného futbalu.

Chelsea sa snaží toto leto angažovať ešte aj obrancu Julesa Koundeho z FC Sevilla. Ponúka niekoľko hráčov na výmenu vrátane Kurta Zoumu, Emersona Palmieriho či Kenedyho.

Informácie prináša portál goal.com.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články