Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lukaku prezradil, čo obdivuje na Cristianovi Ronaldovi najviac a naopak

ANTVERPY - Romelu Lukaku prezradil, čo z Ronaldovej hry sa mu páči najviac a naopak, čo Ronaldo obdivuje na Belgičanovej hre.
Zdroj: 39838
Zdieľajte:

To bude súboj!

Portugalsko v osemfinále Euro 2020 proti Belgicku. Päťgólový Cristiano Ronaldo, na druhej strane trojgólový tank Romelu Lukaku.

Dve top hviezdy sa vzájomne výborne poznajú, veď proti sebe nastupujú v talianskej Serie A.

Lukaku prezradil, čo obdivuje na Ronaldovi

Lukaku pred ďalším vzájomným súbojom s Ronaldom, tentoraz na medzinárodnej úrovni, prezradil v rozhovore pre médiá, čo obdivuje na svojom rivalovi.

„Rád by som mal Cristianov dribling a spôsob, akým kope do lopty. A on by mal rád moju silu!," cituje Lukakua španielska Marca.

Prečítajte si aj

Náhrada za odchádzajúceho Kyliana? PSG podpísal Mbappého mladšieho brata

Cristiano Ronaldo nastrieľal 109 reprezentačných gólov a vyrovnal svetový rekord Ali Daeia.

„Sú to úžasné čísla," zložil Lukaku poklonu Ronaldovi. „Ak je niekto, kto dokáže dosiahnuť tieto čísla, je to on. Klobúk dole pred ním, robí to znova a znova."

„Koľko má rokov, 36? Juventus vypadol v Lige majstrov s Portom. Spôsob, akým sa vyrovnal s kritikou bol wow, je to neuveriteľné."

„V ďalšom zápase strelil hetrik. Je motivujúce, keď máte vo svojej lige niekoho takého. Kto to dokáže robiť v jeho veku. Potom rozmýšľate, prečo by som sa aj ja nemohol dostať na túto úroveň, alebo sa k nej aspoň priblížiť."

„Je to hráč, s ktorým môžete počítať, vyhráva. Je to pôsobivé," dodal Romelu Lukaku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články