Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľká poklona! Tréner Apollonu prirovnal herný štýl Žiliny k tomuto veľkoklubu

ŽILINA - Veľkú poklonu dostali hráči MŠK Žilina od trénera Apollonu. Ich hru prirovnal k tomuto veľkoklubu!
Zdroj: 40049
Zdieľajte:

MŠK Žilina má jeden z najmladších kádrov v Európe. Napriek tomu herne a výsledkovo v kvalifikácii Európskej konferenčnej ligy oslnila.

Žilina hrá ako Lipsko

Prešla cez Dila Gori aj cyperský Apollon. Po výhre 3:1 na Cypre doma hrala nerozhodne 2:2. No Žilina nevyužila niekoľko výborných príležitostí a niekoľkokrát trafila konštrukciu.

Veľkú pochvalu Žiline vystrúhal tréner Apollonu Alexander Zorniger, ktorý prirovnal štýl hry slovenského tímu k nemeckému vicemajstrovi RB Lipsko.

Impozantný tím. Zoberte si len ten jeden moment, keď sme poslali na ihrisko čerstvého hráča a v 85. minúte cez neho preletel veľkou rýchlosťou pravý bek. Tá rýchlosť bola pre nich typická. Majú veľké množstvo mladých hráčov a vidím za tým jasný plán,” cituje slová kouča Apollonu šport.sk.

Prečítajte si aj

VIDEO Trnavu nezlomil ani neuznaný regulérny gól: Brankár Rumunov od hnevu takmer rozkopal bránu!

Čo sa týka môjho kolegu, tak si myslím, že ho musel zaujať futbal, aký predvádza Red Bull Salzburg alebo Lipsko. Podľa môjho názoru je tam veľmi veľká podobnosť. Sú agresívni na lopte, chcú ju rýchlo posúvať a práve v tom vidím ten základ. Snažia sa o veľkú rýchlosť v prevedení svojho futbalu a predovšetkým v domácich stretnutiach, čomu jasne nasvedčuje aj ich ihrisko. Tomuto veľmi dobrému a talentovanému kádru musím len pogratulovať."

V treťom kvalifikačnom kole sa Žilina predstaví proti kazažskému Tobolu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články