Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prekvapujúci presun Pogbu v rámci Premier League? Raiola ho ponúkol jednému z hlavných rivalov

MANCHESTER - Pogba k rivalovi United? Aha, ktorému klubu ho ponúka agent Mino Raiola
Zdroj: 39360
Zdieľajte:

Paul Pogba nerozhodol o svojej budúcnosti. O rok v lete mu vyprší kontrakt s Manchesterom United a novú zmluvu zatiaľ nepodpísal. Podľa niekoľkých zdrojov chce francúzsky stredopoliar odísť.

Raiola ponúkol Pogbu Liverpoolu

Najnovšie Le10Sport priniesol informáciu o tom, že agent Mino Raiola ponúka Pogbu jednému z úhlavných rivalov "červených diablov" - Liverpoolu.

Tréner Jurgen Klopp hľadá náhradu za Giorginia Wijnalduma, ktorý ako voľný hráč odišiel do PSG. Na užšom zozname Liverpoolu figurujú Edouardo Camavinga (Rennes) a Houssem Aouar (Lyon). A v zákulisí sa spomína meno tretieho Francúza, píše Le10Sport.

Prečítajte si aj

VIDEO Trnavu nezlomil ani neuznaný regulérny gól: Brankár Rumunov od hnevu takmer rozkopal bránu!

„Podľa našich informácií bolo meno Paul Pogba skutočne spomenuté v zákulisí na strane Liverpoolu," píše tento zdroj. „Bol to Mino Raiola, agent Francúza, ktorý tak urobil."

Počas rozhovorov s anglickým klubom údajne oznámil manažérom Liverpoolu, že v lete existuje možnosť prestupu. Odvážny pokus, pretože Liverpool a Manchester United nie sú skutočne priateľské kluby," dodáva Le10Sport.

The Reds zdvorilo ponuku Raiolu odmietli s tým, že to nie je u nich na programe leta. Dodali ale, že v januári, šesť mesiacov pred koncom zmluvy Pogbu, by ich táto možnosť mohla zaujímať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Le10Sport.com

Diskusia

Podobné články