Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Historicky prvý gól L.Mikuláša v najvyššej súťaži strelil syn ex-reprezentanta: Otec bol z toho namäkko!

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - O historicky prvý gól Liptovského Mikuláša v najvyššej súťaži sa postaral syn bývalého reprezentanta. Otec z toho úplne namäkko!
Zdroj: 40024
Zdieľajte:

Historicky prvý gól Liptovského Mikuláša v najvyššej súťaži strelil Patrik Pinte. Bol jediným strelcom Liptákov v úvodnom kole Fortuna ligy proti Slovanu Bratislava pri prehre 1:4.

Syn bývalého reprezentanta historicky prvým strelcom Liptovského Mikuláša

Patrik Pinte, ktorý posilnil v lete Liptákov ako voľný hráč naposledy pôsobiaci v maďarskom tíme Haladás Szombathely, je synom bývalého reprezentanta Attilu Pinteho.

Prečítajte si aj

FOTO Ďalší škandál Rooneyho! Objavili sa zábery s troma polonahými ženami na hoteli, došlo k niečomu?

„Otec zápas nesledoval, lebo v tom čase hral za starých pánov Ferencvárosu Budapešť, ale potom mi hneď gratuloval ku gólu. On nikdy nedáva príliš najavo svoje emócie, ale tentoraz bol z toho namäkko. Šťastný a hrdý na to, čo sa mi podarilo,“ uviedol Patrik Pinte v rozhovore pre Nový Čas.

Pinte mladší bol šťastný, že sa navždy zapísal do histórie futbalového Liptovského Mikuláša. Mrzí ho len prehra, no jedným dychom dodáva, že verí mužstvu, že ukáže potenciál, ktorý v sebe ukrýva.

„Je to príjemný pocit streliť historicky prvý gól Liptovského Mikuláša v najvyššej súťaži. Škoda len, že sme nedosiahli lepší výsledok. Tentoraz to nevyšlo, ale mužstvo má potenciál a verím, že v ďalších zápasoch sa budeme už len zlepšovať,“ zaželal si.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články