Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odhalili ďalšie nahrávky Pereza! Imbecil Cristiano Ronaldo a nenormálny Mourinho

MADRID - Zoznam nepriateľov Florentina Pereza sa po ďalších odhalených nahrávkach ešte rozšíri! Nechutne nakladal Cristianovi Ronaldovi aj Mourinhovi.
Zdroj: 39135
Zdieľajte:

Florentino Perez označil klubové legendy Realu Madrid Ikera Casillasa a Raúla Gonzáleza za najväčších podvodníkov v histórii klubu. Vyplýva to zo zvukových nahrávok, ktoré uverejnil El Confidencial.

Perez naložil Ronaldovi aj Mourinhovi

Nahrávky vznikli z rozhovorov ešte v októbri 2012. Perez dal oficiálne vyjadrenie na klubovom webe, v ktorom nepopiera, že uvedené slová vyslovil. Bráni sa tým, že to bolo dávno a že to bolo vyslovené v širšom kontexte.

El Confidencial zverejnil ďalšie nahrávky Pereza, v ktorých nakladá trénerovi José Mourinhovi a portugalskej hviezde Cristianovi Ronaldovi.

Prečítajte si aj

Uniknutý telefonát Pereza! Tieto dve legendy nazval najväčšími podvodníkmi v histórii Realu Madrid

O Cristianovi Ronaldovi:

„Je blázon. Tento človek je imbecil, chorý človek. Myslíš si, že tento človek je normálny, ale nie je normálny. Inak by neurobil všetky tie veci, ktoré robí."

O Mendesovi, Ronaldovi a Mourinhovi:

„Sú to chlapi so strašným egom, rozmaznaní, tréner aj on. Nevidia realitu, pretože obaja by si mohli zarobiť oveľa viac peňazí, keby boli iní. Sú obaja nenormálni, hovoríme o obrovských peniazoch, čo sa týka televíznych práv. Týmto vzdorovitým správaním sa im všetko nepáči."

Fabio Coentrao:

„To je jeden z efektov Madridu. Ďalší, ktorý nemá hlavu a Madrid tých chalanov zožiera. Momentálne je na hovno a Mourinho je idiot. Jazdí bez preukazu. To znamená, že ho ovládol tlak a to je choré."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: El Confidencial

Diskusia

Podobné články