Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Uniknutý telefonát Pereza! Tieto dve legendy nazval najväčšími podvodníkmi v histórii Realu Madrid

MADRID - Šokujúce slová Pereza v uniknutom telefonáte! Dve legendy nazval najväčšími podvodníkmi v histórii Realu.
Zdroj: 39946
Zdieľajte:

Prezident Realu Madrid Florentino Perez sa veľmi nelichotivo vyjadroval o dvoch klubových legendách - brankárovi Ikerovi Casillasovi a útočníkovi Raúlovi.

Perez sa nelichotivo vyjadril o Casillasovi a Raúlovi

El Confidencial získal uniknutný záznam z telefonického rozhovoru z roku 2006, ktorom Perez nazval Casillasa a Raúla "najväčšími podvodníkmi v histórii klubu."

„Casillas nie je brankárom Realu Madrid. Nikdy nebol. Toto bol pre nás veľký neúspech. Jeho fanúšikovia ho veľmi chránia... No Casillas je jedným z najväčších podvodov a druhým je Raúl. Dvaja z najväčších podvodníkov v histórii Realu Madrid: prvý je Raúl a druhý Casillas," hovoril prezident Realu na zvukovej nahrávke.

„Títo hráči sú veľmi sebeckí, nemožno s nimi vôbec rátať a ten, kto to urobí, sa sklame. Mám o týchto hráčoch hrozný názor," dodal Florentino Perez.

Obe legendy - Raúl aj Casillas - sa s Realom Madrid nerozišli v najlepšom. Klub odmietol s nimi predĺžiť zmluvy, ako náhle sa pre vek stali pre Real nevýhodnými. Samotní hráči boli pripravení spraviť kompromisy, aby mohli zostať v Reale Madrid.

Prečítajte si aj

Prečo hrdina Donnarumma neoslavoval po víťaznom finálovom rozstrele? Toto je dôvod

Pre Florentina Pereza je uniknutá nahrávka druhou veľkou ranou v posledných mesiacoch. Tou prvou bol stroskotaný plán na odštartovanie európskej Superligy.

Prezident "bieleho baletu" sa k uniknutej nahrávke vyjadril pre oficiálny klubový web Realu.

Myslím si, že šírenie správ, ktoré obsahujú mne pripisované frázy, si vyžaduje objasnenie.

Nahrané frázy boli spomenuté v rozhovoroch, ktoré tajne zaznamenal José Antonio Abellan, ktorý sa ich už dlhé roky neúspešne snaží predať.

Prekvapuje ma, že ich niekto kúpil po tak dlhom čase. Toto sú frázy z rozhovorov vyňaté zo širokého kontextu, v ktorom boli vyslovené.

Niekto ich pripomína po toľkých rokoch. Chápem, že ste nešťastní z mojej účasti na vzniku Superligy. Prípad som odovzdal svojim právnikom, ktorí zvažujú možné kroky," vyhlásil v oficiálnom stanovisku Perez.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: El Confidencial

Diskusia

Podobné články