Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Barcelona a Atlético sú pripravení na hviezdnu výmenu

BARCELONA - Hviezdna výmena na trase FC Barcelona a Atlético Madrid?
Zdroj: 38937
Zdieľajte:

FC Barcelona a Atlético Madrid sú pripravení na hviezdnu výmenu. Na Nou Camp by mal zamieriť Saúl Niguez a opačným smerom útočník Antoine Griezmann. Ten by sa tak vrátil do bývalého pôsobiska. Informuje Football Espana s odvolaním sa na Mundo Deportivo.

V poslednom období sa často spomína odchod Saúla z Atlética Madrid, pretože pod Diegom Simeonem dostával výrazne menej priestoru. V uplynulej sezóne odohral takmer polovicu menej minút ako v tej predošlej. Navyše Atlético do stredovej formácie získalo De Paula, ktorý aktuálne bojuje s Argentínou na Copa América.

V súvislosti so Saúlom sa nedávno objavili správy o tom, že FC Liverpool za neho pripravuje ponuku a chce ním zaplátať dieru po Wijnaldumovi. No teraz do hry vstupuje snaha Kataláncov o výmenu Saúla za Griezmanna.

Prečítajte si aj

Milionár, ktorý poslal Verrattiho do p*če! Kto bude pískať finále Eura?

FC Barcelona je v zlej ekonomickej situácii. Aj preto sa zamerala toto leto na získavanie voľných hráčov, ktorí prišli na Nou Camp zadarmo - Depay, Aguero či Eric Garcia. Zároveň chce vedenie Kataláncov znížiť platové náklady a odchod Griezmanna v tomto smere môže výrazne odľahčiť klubovú pokladnicu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Football Espana/Mundo Deportivo

Diskusia

Podobné články