Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Milionár, ktorý poslal Verrattiho do p*če! Kto bude pískať finále Eura?

LONDÝN - Rozhodca, ktorý bude pískať finále Eura, je veľmi zaujímavou osobou. Určite sa na neho teší najmä Verratti.
Zdroj: 39914
Zdieľajte:

Bjorn Kuipers bude pískať súboj Talianska s Anglickom vo finále Euro 2020.

Najbohatší rozhodca, ktorý poslal Verrattiho do pi*e

Je považovaný za najbohatšieho rozhodcu sveta. Jeho majetok dosahuje údajne výšku 11,5 milióna eur. Je majiteľom reťazca supermarketov v rodnom Holandsku.

Okrem toho, že je milionár, je Kuipers známy aj mnohými kontroverziami s niekoľkými futbalovými hviezdami.

Po semifinále Ligy majstrov medzi PSG a Manchester City ho Marco Verratti obvinil z toho, že mu povedal "fuck off". Zaujímavé bude sledovať ich opätovné stretnutie vo finále Eura.

„Povedal mi ´fuck you´dvakrát. Samozrejme, aj ja veľa diskutujem na ihrisku s rozhodcami, no nikdy som nepovedal niečo takéto," hovoril v apríli Verratti.

Ander Herrera zas tvrdil, že Kuipers rovnaké slová povedal aj Leandrovi Paredesovi. Sťažoval sa, že hráči by za niečo také dostali niekoľkozápasový dištanc.

Prečítajte si aj

FC Liverpool má vyhliadnuté dve nové hviezdy

Bjorn Kuipers mal kontroverzie aj s gigantmi Cristianom Ronaldom a Lionelom Messim.

Ronaldo zúril na holandského rozhodcu po tom, čo Juventus tento rok vypadol v osemfinále Ligy majstrov s Portom. Tuttosport citoval Ronalda, ktorý na adresu Kuipersa vyhlásil, že "nemá úroveň na Ligu majstrov", "dopustil sa niekoľkých závažných chýb", ktoré stáli súťaž "milióny eur a dôveryhodnosť".

Čo sa týka Messiho, bolo počuť, ako Kuipers Argentínčanovi hovorí, aby "mal trocha rešpektu" po tom, ako strelil tretí gól Barcelony proti Liverpoolu na Nou Campe v semifinále Ligy majstrov v roku 2019.

„Messi! Prečo takto oslavuješ? No tak! Ukáž im trochu rešpektu! No tak! Prečo to robíš?," bolo počuť Kuipersa hovoriť smerom k Messimu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články