Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

5 hviezd, ktoré môžu v Juventuse nahradiť Ronalda

TURÍN - Cristiano Ronaldo na odchode z Juventusu. 5 hviezd, ktoré ho môžu nahradiť
Zdroj: 38713
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo podľa všetkého toto leto opustí Juventus Turín. Nedávno sa objavili správy o tom, že jeho agent Jorge Mendes odletel do Turína rokovať o predčasnom ukončení zmluvy.

Ronaldo je pripravený na novú výzvu a intenzívne sa v súvislosti s jeho ďalším pôsobiskom spomína francúzsky Paríž SG.

A kto môže nahradiť hviezdneho Portugalčana v Juventuse?

ERLING HAALAND

Fenomenálny Nór je na zozname snáď každého veľkoklubu, ktorý potrebuje v lete získať kvalitného útočníka. Nedávno sa ale objavili správy o tom, že Haaland chce do Realu Madrid a dal zelenú svojmu presunu na štadión Santiaga Bernabeua.

HARRY KANE

Ďalší hviezdny útočník, ktorý pravdepodobne v lete zmení klub. Vedeniu Tottenhamu dal najavo, že chce prestúpiť, keďže túži po veľkých trofejach a veľkých zápasoch. Juventus mu tieto ambície rozhodne môže ponúknuť.

Prečítajte si aj

93 miliónov eur! Manchester United a Dortmund sa dohodli na obrovskom prestupe

MAURO ICARDI

Toto meno sa s Juventusom spája už dlhodobo. Vyjde to tentoraz? Určite je možný presun Icardiho reálnejší z Paríža ako z predošlého pôsobiska Interu Miláno.

GABRIEL JESUS

V Manchesteri City nebol nikdy prvou voľbou Pepa Guardiolu. Hviezdny Brazílčan túži po výraznejšom priestore a po odchode Ronalda by ho v Turíne mohol dostať.

ANTOINE GRIEZMANN

Ruku na srdce, Griezmannovi to na Nou Campe nikdy príliš nesadlo. S letnými príchodmi útočníkov Sergia Aguera a Memphisa Depaya len ťažko predpokladať, že Francúz zostane v Barcelone. Jeho plat je vysoký a patrí na zoznam artiklov na predaj.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články