Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nič nie je nemožné: Zahrá si Cristiano Ronaldo s Messim v Barcelone?

BARCELONA - Veľmi zaujímavé správy sa objavili v španielsky médiách. Mieri Ronaldo k Messimu do Barcelony?
Zdroj: 39778
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. Dve top hviezdy, ktoré definujú celú futbalovú generáciu. Dve esá, ktoré sa nezmazateľne zapísali do dejín svetového futbalu.

Budúcnosť ani jedného z nich nie je jasná. Kapitán Barcelony Messi je údajne veľmi blízko predĺženia kontraktu s katalánskym veľkoklubom. Ronaldo je na odchode z Juventusu, aj keď má ešte rok platnú zmluvu. Jeho zástupcovia už rozhodili siete.

Cristiano Ronaldo a Messi v jednom drese?

Prezident Barcelony Joan Laporta sníva o tom, že Ronalda privedie na Nou Camp a s Messim by si zahral v jednom drese.

Laporta popustil uzdu fantázii a začal premýšľať o dohode, ktorá znie nemožne. Sníva o spojení Messiho a Cristiana Ronalda v Barce," píše španielsky AS.

Prečítajte si aj

Laporta odhalil, koľko nových posíl v lete ešte Barcelona privedie

„Po boku svojich najbližších spolupracovníkov začal Laporta mapovať krok, ktorý by sa zapísal do futbalovej histórie: postaviť tím, ktorý sa môže pochváliť dvoma hviezdami, ktoré dominovali v tejto hre posledné desaťročie."

Otázka však je, ako sa Cristiano Ronaldo postaví k potenciálnej výzve zahrať si po boku rivala Messiho v Barcelone. Či by sa tieto dve megahviezdy dokázali spojiť za tímový úspech. Či by si nebrali vzájomne priestor.

Nie je známe, či by Ronaldo povedal takémuto návrhu áno. Jeho agent Jorge Mendes mu to zatiaľ formálne neponúkol. V rámci odvážneho plánu Laportu ponúkne Barcelona Juventusu dvoch hráčov. Antoine Griezmann, Sergi Roberto a Philippe Coutinho sú považovaní za tých, ktorí môžu odísť do Turína."

Podľa AS musia v Barcelone vyriešiť, ako zaplatiť drahého Ronalda. No potenciálnym riešením je odchod spomínaných dvoch hviezd do Turína a plat Ronalda by sa financoval z uvoľnených financií z ich platov.

Aj keď by to bola nákladná dohoda, prieskum ukázal, že príjmy Barcelony by sa zdvojnásobili, keby boli Ronaldo a Messi v jednom tíme," píše AS.

Dočkáme sa tohto geniálneho spojenia?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS.com

Diskusia

Podobné články