Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Barcelona plánuje výmenu hviezdnych obrancov

BARCELONA - Prestavba Barcelony pokračuje! Katalánci majú vo výhľade výmenu hviezdnych obrancov.
Zdroj: 39824
Zdieľajte:

FC Barcelona je otvorená výmene hviezdnych obrancov Jordi Alba - Alessandro Bastoni (Inter Miláno). No španielsky reprezentant nemá záujem opustiť Nou Camp. Informuje ESPN.com s odvolaním sa na svoje zdroje.

Výmena hviezdnych obrancov

32-ročný Jordi Alba má platný kontrakt s Barcelonou do roku 2024, no patrí medzi najlepšie zarábajúcich hráčov a Katalánci sú v situácii, v ktorej musia šetriť.

Taliansky šampión Inter prejavil záujem o podpísanie Španiela, ktorý hrá na Euro 2020. Ako prvý o tom informoval Mundo Deportivo a ESPN tvrdí, že to na základe svojich zdrojov môže potvrdiť.

Prečítajte si aj

Kocian: Ak sa v tomto nezlepšíme, nebudeme vyhrávať ani nad Maltou či Cyprom!

Zdroj blízky Albovi tvrdí, že hráč nezvažuje presun toto leto, no vzhľadom k nepriaznivej ekonomickej situácii bude vedenie Barcelony zvažovať ponuky na takmer každého svojho hráča.

Katalánci už získali troch hviezdnych voľných hráčov - Erica Garciu, Sergia Aguera a Memphisa Depaya. Prezident Joan Laporta avizuje toto leto ešte tri - štyri ďalšie nové posily. Je jasné, že musia prísť aj odchody, aby to Barcelona dokázala finančne pokryť.

Vedenie Barcelony má v pláne diskutovať so skúsenými lídrami tímu o ďalšej redukcii platov. Obranca Gerard Piqué sa verejne vyjadril, že so znížením platu nebude mať problém. No Jordi Alba, Sergio Busquets a Sergi Roberto sa zatiaľ nevyjadrili.

Rovnako ako Barcelona má finančné problémy aj Inter a preto je pravdepodobné, že sa dohodnú na hráčskej výmene namiesto finančného vyrovnania. Inter má v pláne posilniť ľavú stranu a vyhliadol si Jordiho Albu.

Katalánci zas pokukujú po posilnení stredu obrany a v tejto súvislosti sa im hodí do plánov Bastoni.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ESPN.com

Diskusia

Podobné články