Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rozdupal Messiho aj The Rocka! Cristiano Ronaldo dosiahol ako prvý človek planéty úžasný míľnik na Instagrame

LISABON - Nechytajú sa na neho ani Messi či The Rock! Cristiano Ronaldo ako prvý na planéte dosiahol neuveriteľný instagramový míľnik!
Zdroj: 39799
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo prekonal rekordy po dvojgólovom zápise v úvodnom súboji na EURO 2020 proti Maďarsku (3:0).

Cristiano Ronaldo búra rekordy aj mimo trávnik

Rekordy ale láme aj mimo futbalových trávnikov. Stal sa historicky prvým človekom na planéte, ktorý má na instagrame 300 miliónov sledovateľov.

36-ročný portugalský futbalista je nasledovanejšou osobou na planéte. Ďaleko za ním je druhý herec Dwayne "The Rock" Johnson s 246 miliónmi sledovateľov.

Rival Ronalda z futbalových trávnikov Lionel Messi je za Portugalčanom o priepastných 81 miliónov sledovateľov.

Prečítajte si aj

Špekulujú Angličania? Chcú sa vyhnúť nebezpečnému súperovi

Ani hviezdy speváckeho neba ako Ariana Grande (244 miliónov), Selena Gomez (238 miliónov) či celebrita Kim Kardashian (229 miliónov) sa na Ronalda nechytajú.

V januári 2020 Ronaldo slávil dosiahnutie 200-miliónového míľniku. O rok a pol počet sledovateľov jeho instagramu stúpol o ďalších 100 miliónov.

Cristiano Ronaldo má obrovský vplyv a to sa dokázalo aj nedávno jeho gestom na tlačovej konferencii, keď schoval pod stôl fľaše s Coca-Colou a zamával pred novinármi vodou. Okamžite na to trhová hodnota spoločnosti Coca-Cola klesla o štyri miliardy dolárov!

Hviezdny veterán má 36 rokov, no stále je vo výbornej forme. Získal korunu kráľa strelcov v talianskej Serie A. Končiť sa rozhodne nechystá, jeho matka Dolores Aveiro nedávno prezradila, ako dlho ešte bude hrať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články