Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sergio Ramos: Na tomto to stroskotalo s Realom Madrid! A najpravdepodobnejšia destinácia?

MADRID - Sergio Ramos otvorene prezradil, čo bolo príčinou krachu s Realom. Najpravdepodobnejšia destinácia pokračovania jeho kariéry?
Zdroj: 39404
Zdieľajte:

Sergio Ramos po šestnástich rokoch opustil Real Madrid. Počas štvrtkovej oficiálnej rozlúčky sa neubránil slzám.

Prezradil, že chcel v Madride zostať a uviedol dôvod, na ktorom jeho rokovania s "bielym baletom" stroskotali.

Dôvod stroskotania spolupráce Ramosa s Realom

„V posledných mesiacoch mi Real Madrid ponúkal ročný kontrakt s o 10 % menším platom. Peniaze neboli nikdy problém," cituje slová Ramosa taliansky novinár Fabrizio Romano na sociálnej sieti twitter.

„Chcel som dva roky, ale potom som ponuku akceptoval..ale ponuka obnovenia kontraktu mala svoj expiračný dátum a nevedel som o tom," dodal.

Podľa všetkého v Španielsku nezostane a vyskúša si novú súťaže. Do mestského rivala Realu Atlética by určite nechcel ísť a Barcelonu a Sevillu zmietol zo stola.

Prečítajte si aj

Sergio Ramos odchádza z Realu Madrid: Je to jasné, vracia sa do FC Sevilla?

„Neprestúpim do Seville, to nikdy nebola možnosť. Barcelona? Nemožné. Nikdy ma neuvidíte v Barce. Ešte neviem, ku ktorému klubu sa pripojím. Keď to budem vedieť, budem prvý, kto to oznámi. Nie je čas hovoriť o mojej budúcnosti."

PSG najväčší favorit na získanie Sergia Ramosa

Podľa španielskeho AS je najpravdepodobnejšou destináciou pre pokračovanie Ramosovej kariéry francúzsky PSG. O tejto možnosti sa v zahraničných médiách špekuluje dlhšie.

Ramosa do Paríža láka možnosť zahrať si po boku bývalých spoluhráčov z Realu Madrid Keylora Navasa či Angela Di Maria. Sergio Ramos je rád, že tréner Mauricio Pochettino hovorí po španielsky. Tiež mu vyhovuje, že Paríž je od Madridu vzdialený len hodinku letu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Fabrizio Romano, AS

Diskusia

Podobné články