Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sergio Ramos odchádza z Realu Madrid: Je to jasné, vracia sa do FC Sevilla?

MADRID - Kapitán Sergio Ramos opustil Real Madrid. Teraz je jasné, či sa vracia do FC Sevilla!
Zdroj: 39656
Zdieľajte:

Kapitán Sergio Ramos odchádza z Realu Madrid. Obe strany nenašli spoločnú reč v rokovaniach o novej zmluve. Tá súčasná španielskemu obrancovi končí 30. júna.

Sergio Ramos získal v drese "bieleho baletu" štyri tituly v Lige majstrov a päť majstrovských titulov v španielskej La Lige. Zaradil sa medzi najvýraznejšie postavy klubovej histórie.

Sergio Ramos sa do FC Sevilla nevracia

Ramos prišiel na štadión Santiaga Bernabeua v lete 2005 z FC Sevilla za 27 miliónov eur. V poslednom období španielske médiá špekulovali o možnom návrate do tohto tímu.

Prečítajte si aj

Fantastická správa: Kapitán slovenskej dvadsaťjednotky posilnil popredný tím španielskej La Ligy

Odpoveď je však jasná: Ramos sa do FC Sevilla nevracia! Potvrdil to renomovaný taliansky novinár Fabrizio Romano na sociálnej sieti twitter.

„Sergio Ramos NEPRESTÚPI do Sevilly. Nikdy to nebola možnosť, nemali záujem o Ramosa a neuvažovalo sa o jeho návrate. Rokuje s iným klubom, nie Sevillou," napísal Romano.

Ramos mohol potenciálne hrať proti Slovensku na EURO 2020. No španielsky obranca sa vinou zdravotných problémov nedostal do konečnej nominácie trénera Luisa Enriqueho, rovnako ako ani žiadny iný hráč Realu Madrid.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články