Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG získalo dve obrovské posily! Najlepší brankársky tandem sveta?

PARÍŽ - PSG patrí k najsilnejším tímom v Európe a zdá sa, že toto leto nebude zaháľať. Dve exkluzívne posily hotové!
Zdroj: 39513
Zdieľajte:

PSG hral vlani finále a tento rok semifinále Ligy majstrov. Bezpochýb patrí k najlepším tímom v Európe. Má Neymara, ktorý nedávno predĺžil zmluvu. Má Kyliana Mbappého, nad ktorého budúcnosťou stále visí otáznik. Nový kontrakt ešte nepodpísal, no prezident klubu Al-Khelaifi vyhlásil, že Francúza nikdy nepredá.

PSG získal dve hviezdne posily

PSG má obrovskú silu, no zdá sa, že sa môže stať postrachom Európy. Vedenie má evidentne dostatok prostriedkov na angažovanie hviezdnych nových posíl. Hovorí sa aj o potenciálnom príchode Cristiana Ronalda, ktorého zástupcovia už sondujú možnosti na trhu.

Renomovaný taliansky novinár Fabrizio Romano, špecializujúci sa na prestupový trh, informoval prostredníctvom sociálnej siete twitter, že PSG posilní dvojica Giorginio Wijnaldum a Gianluigi Donnarumma.

Prečítajte si aj

Skvelá správa pre Slovensko! Poliaci prišli na EURO o jednu z najväčších hviezd

Wijnalduma vedenie PSG vyfúklo Barcelone. Údajne mu ponúkol až dvojnásobný plat oproti Kataláncom. Ako informuje Romano, zmluva s Parížom do roku 2024 bola už podpísaná!

Ďalšou exkluzívnou posilou, ktorá prichádza do Parku princov je jeden z najlepších svetových brankárov - Talian Gianluigi Donnarumma.

„PSG sú pripravení na podpis Donnarummu v najbližších hodinách. Juventus je mimo hru. Požiada o dres s číslom 99. Aby bolo jasné: Keylor Navas zostáva," píše Fabrizio Romano na twitteri.

Paríž tak bude mať možno najsilnejší brankársky tandem v súčasnom svetovom futbale!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články