Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Irish Times: Najslabšie Španielsko za celú generáciu, Poľsko tím jedného muža a čo Slováci?

DUBLIN - Írsky Irish Times analyzoval našu skupinu na Euro 2020. Kto postúpi? Kto je najväčší outsider? Kto budú kľúčoví hráči v skupine?
Zdroj: 39725
Zdieľajte:

Írsky portál Irish Times analyzoval jednotlivé skupiny na EURO 2020. Ako to vidí v našej E-skupine?

Španielsko

„Na papieri pravdepodobne najslabšia španielska zostava za celú generáciu. Bez hráčov Realu Madrid a Sergia Ramosa. Bez ohľadu na to vždy budú hrozbou."

Kľúčový hráč: Pau Torres - „Je mladý a má iba sedem štartov, no môže byť pre Španielsko dlhodobo skalou v obrane."

Švédsko

„Švédsko skončilo v kvalifikácii za Španielskom a s podobným výsledkom by sa uspokojilo v skupine E. Nemá veľa superhviezd, ale majú zaujímavé prospekty na doplnenie svojej kostry."

Kľúčový hráč: Návrat Zlatana Ibrahimoviča zmarilo zranenie, takže X-faktor by mohol poskytnúť 21-ročný útočník Juventusu Dejan Kulusevski."

Ten však bol pozitívne testovaný na Covid.

Prečítajte si aj

Weiss už má prvú hviezdnu posilu do Slovana!

Poľsko

„Tím jedného muža s novým trénerom. Bude zjavne závisieť od Roberta Lewandowského, no pomáha mu mladistvé jadro."

Kľúčový hráč - „Lewandowski strelil v tejto sezóne za Bayern 48 gólov v 40 zápasoch. No na svojich troch veľkých turnajoch strelil len dva góly."

Slovensko

S kurzom 500-1 je podľa Irish Times najväčším outsiderom skupiny. Španielsko je favoritom na prvé miesto (9-1) a dvojica Švédsko a Poľsko (oba kurz zhodne 80-1) si to majú rozdať o druhú postupovú pozíciu.

Kľúčový hráč - „Milan Škriniar patrí medzi najlepších stredných obrancov v Európe a pomohol Interu v tejto sezóne k titulu v Serii A."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Irish Times

Diskusia

Podobné články