Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Weiss už má prvú hviezdnu posilu do Slovana!

BRATISLAVA - Prvá hviezdna posila Vladimíra Weissa st. v Slovane!
Zdroj: 39729
Zdieľajte:

Gruzínsky reprezentačný stopér Guram Kashia sa stane prvou posilou ŠK Slovan Bratislava!

Gruzínsky kapitán novou posilou Slovana

V Gruzínsku to považujú za hotovú vec. „Je takmer rozhodnuté, že kariéra Kashiu bude pokračovať v Slovane Bratislava," píše gruzínsky portál goal.ge.

Tréner Vladimír Weiss bol päť rokov na lavičke gruzínskej reprezentácie. Po príchode do Slovana naznačil, že možno privedie do klubu niekoho z bývalých zverencov.

Prečítajte si aj

Haaland si vybral tento klub! Ak sa nenájdu peniaze v lete, je ochotný počkať rok

„Gruzínci sú hraví futbalisti a majú talent od boha.Majú aj skúsených hráčov a niektorí by radi prišli na Slovensko. Už mi volali, no ak niekoho privediem, tak len hráča pripraveného na 100 percent. Musíme si to zvážiť s vedením."

Guram Kashia bol oporou zadných radov Weissovho tímu, nastupoval aj s kapitánskou páskou. Po tom, ako slovenský kouč skončil na lavičke Gruzínska, mu ďakoval na instagrame.

„Tréner, ďakujem za cestu, ktorou sme kráčali posledných päť rokov. Ďakujem za sebavedomie a dôveru, ktoré ste do mňa vkladali. Znamená to pre mňa veľa! Som smutný, že sme spoločne nedosiahli náš cieľ, za čo cítim a beriem na seba zodpovednosť. Máme však niekoľko úžasných spomienok a tie si budem pamätať! Ďakujem a prajem to najlepšie do budúcna!"

Kashiovi končí kontrakt s tímom Lokomotiv Tbilisi. Dres národného tímu Gruzínska obliekol 87-krát a je to veľmi skúsený futbalista.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.ge

Diskusia

Podobné články