Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tá suma vyráža dych! Dortmund pre záujemcov stanovil prestupovú čiastku za Haalanda

DORTMUND - Prestupový rekord Neymara v ohrození? Dortmund stanovil prestupovú čiastku za Haalanda!
Zdroj: 39710
Zdieľajte:

Erling Haaland je jedným z najžiadanejších hráčov súčasnosti. Borussia Dortmund sa ale svojej hviezdy nechce len tak vzdať. Klub stanovil prestupovú čiastku na dych berúcich 200 miliónov eur!

Len tesne by tak nezlomil prestupový rekord Brazílčana Neymara, ktorý z FC Barcelona do PSG prestúpil za 222 miliónov eur.

Manchester United, Manchester City, Chelsea a Real Madrid patria medzi najvážnejších záujemcov, informuje o tom španielsky AS.

Nedeľňajšia titulka španielskeho denníka obsahuje obrovskú fotku nórskeho útočníka s titulkom "Haaland 200 miliónov".

Pre Real Madrid je prioritou angažovanie Kyliana Mbappého, ktorý stále nerozhodol o svojej budúcnosti a nepredĺžil kontrakt s PSG. Šéf klubu Al-Khelaifi ale rezolútne vyhlásil, že francúzsku hviezdu nikdy nepredá.

Prečítajte si aj

FC Barcelona chce získať ďalšiu trojicu hráčov Manchester City

V prípade, že Realu nevyjde angažovanie Mbappého, má záujem o získanie Haalanda.

Ak Haaland toto leto zostane v Dortmunde, budúci rok sa v jeho kontrakte aktivuje klauzula, podľa ktorej bude dostupný na predaj za "len" 70 miliónov.

Tréner Ole Gunnar Solskjaer by rád privítal svojho krajana na Old Trafforde. Dvojica sa pozná zo spoločného pôsobenia v Molde.

Pep Guardiola je tiež veľkým obdivovateľom Haalanda, no údajne je jeho prioritou iný útočník - Harry Kane, ktorý už mal dať vedeniu Tottenhamu najavo svoj záujem odísť a hrať o tie najvýznamnejšie trofeje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články