Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bombastická ponuka za Kanea: Tottenham môže získať tieto dve hviezdy!

LONDÝN - Tottenham má na stole bombastickú ponuku za Harryho Kanea. Môže získať tieto dve hviezdy!
Zdroj: 39228
Zdieľajte:

Manchester City ponúka Tottenhamu v snahe získať Harryho Kanea dve hviezdy - Gabriela Jesusa a Raheema Sterlinga. Informuje o tom The Sun.

Vyhrajú senzačnou ponukou City boj o Kanea?

City sa zúfalo snažia v boji o anglického reprezentačného kapitána poraziť mestského rivala United aj premožiteľa z finále Ligy majstrov Chelsea. Preto neváhajú ponúknuť dve veľké hviezdy.

Ide o najnovší zvrat v prestupovej ságe okolo Harryho Kanea po tom, čo hráč oznámil vedeniu Spurs, že túži odísť v honbe za veľkými trofejami a možnosťou hrať v tých najväčších zápasoch.

City je jeho preferovanou destináciou a nedávno odhalil, že by si rád zahral s Kevinom De Bruynom.

Šéf Tottenhamu Daniel Levy sa ale nechce vzdať svojej najväčšej hviezdy, ktorá má ešte tri roky platnú zmluvu. Verí v návrat trénera Mauricia Pochettina a dúfa, že ten by presvedčil Kanea zostať.

Prečítajte si aj

Allegri rozhodol o prvej letnej posile Juventusu: Mnohých toto meno prekvapí!

Levy si však uvedomuje, že to nemusí stačiť na to, aby si hviezdneho útočníka v Londýne udržal. Preto dal na Kanea ohromnú cenovku v hodnote 150 miliónov libier.

City verí, že časť tejto horibilnej čiastky vyrovná Sterlinom a Gabrielom Jesusom. Tréner Pep Guardiola je pripravený nechať oboch odísť, chce osviežiť svoj tím po tom, čo stroskotal vo finále Ligy majstrov s Chelsea.

Sterling síce stretlil 15 gólov vo všetkých súťažiach uplynulej sezóny, no zo zostavy ho vytláča stúpajúca hviezda Phil Foden.

Sterling má ešte na dva roky platný kontrakt s platom 300-tisíc libier za týždeň. Jeho plat nemusí byť jedinou prekážkou pri presune do Tottenhamu. V boji o krídelníka Anglicka vedie Arsenal.

Gabriel Jesus by o presun do Tottenhamu mohol mať záujem, v tíme Spurs by zastával dôležitejšiu pozíciu, ako v nabitom tíme City a hrával by pravidelnejšie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články