Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar? Conte chce do Tottenhamu jednu z opôr svojej defenzívy v Interi Miláno

LONDÝN - Antonio Conte rokuje s Tottenhamom. Chce v Londýne jednu zo svojich opôr defenzívy z Interu Miláno!
Zdroj: 39182
Zdieľajte:

Antonio Conte horúcim adeptom na pozíciu nového trénera Tottenhamu Hotspur.

Conte chce do Tottenhamu De Vrija

Kouč, ktorý priviedol Inter Miláno k majstrovskému titulu v talianskej Serii A, odišiel zo San Sira pre nezhody s vedením.

Manažment Nerazzurri chce znižovať náklady a to sa nestotožňovalo s ambicióznymi predstavami Conteho o posilňovaní kádra.

Conte aktuálne rokuje o spolupráci s vedením Tottenhamu a hovoria už aj o potenciálnych posilách.

Vyhliadol si oporu defenzívy z čias pôsobenia v Interi - Stefana De Vrija, ktorý bol stabilnou súčasťou trojčlennej obrany spoločne s Milanom Škriniarom.

O tom, že Conte chce získať v prípade vymenovania do pozície nového trénera Spurs Holanďana De Vrija, informuje Football Insider.

Prečítajte si aj

VIDEO Na Neymara sa vrhli dvaja fanúšikovia, jeden mu ukradol topánku z nohy!

De Vrij má ešte dva roky platnú zmluvu na San Sire a jeho prestupová hodnota sa odhaduje na 45 miliónov libier.

Hovorí sa o ňom, že ho Conté hodnotí ešte lepšie ako Milana Škriniara, ktorý bol v hľadáčiku Spurs minulé leto a tiež v januári.

De Vrij je 44-násobným holandským reprezentantom a s tímom Oranjes sa aktuálne pripravuje na EURO.

V Tottenhame po posledných rozhovoroch čoraz viac veria, že nájdu s Contem dohodu. Rokujú o zmluvných podmienkach, ako aj o potenciálnych posilách a zdrojoch ich financovania.

Tottenham bol tiež tvrdo zasiahnutý pandémiou a neočakáva sa, že by v lete masívne utrácal za nové posily. Môže sa to však zmeniť, ak príde k predaju hviezdneho útočníka Harryho Kanea.

Kapitán anglickej reprezentácie vyjadril túžbu klub opustiť. Chce bojovať o najcennejšie trofeje a hrať tie najväčšie možné zápasy. Jeho cena sa odhaduje na 120 miliónov libier.

Záujem o Kanea má Manchester City a podľa britských zdrojov je v hre výmena za Raheema Sterlinga a doplatok zo strany anglického majstra.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Football Insider

Diskusia

Podobné články