Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Allegri rozhodol o prvej letnej posile Juventusu: Mnohých toto meno prekvapí!

TURÍN - Staronový tréner Allegri rozhodol o prvej letnej posile Juventusu a pre mnohých bude toto meno veľkým prekvapením.
Zdroj: 39444
Zdieľajte:

Massimiliano Allegri sa vrátil na lavičku Juventusu Turín. Je známe meno prvej letnej posily, ktorú si staronový tréner "Starej dámy" vybral do tímu.

Allegri si vyhliadol prvú letnú posilu pre Juventus

La Gazzetta dello Sport informuje o tom, že taliansky kouč si vybral stredopoliara Sassuola Manuela Locatelliho. Jeho želanie sa zhoduje s plánmi Bianconeri. Turínsky klub sledoval hráča ešte pred návratom Allegriho.

Prečítajte si aj

FC Barcelona: Prvé tri letné posily hotové, pracuje sa na ďalších dvoch

Locatelli hráva za Sassuolo od roku 2018, predtým pôsobil v AC Miláno. 23-ročný stredopoliar v nedávno skončenej sezóne talianskej Serie A odohral 34 zápasov, strelil v nich štyri góly a pridal dve asistencie.

Mnohých prekvapí, že prvou želanou posilou Allegriho je práve Locatelli, nakoľko v súvislosti s Juventusom sa spomínajú možné príchody mien prémiových hviezd ako napríklad brankára Gianluigiho Donnarummu či stredopoliara Paula Pogbu.

Po dlhých rokoch stratil Juventus Scudetto a do posledného kola bojoval o miestenku v Lige majstrov. Účasť v nej je však v ohrození, pretože spoločne s Barcelonou a Realom Madrid talianskemu tímu hrozí vylúčenie zo súťaže v súvislosti s projektom Superligy.

V Juventuse po nevydarenej sezóne skončil športový riaditeľ Fabio Paratici aj hlavný tréner Andrea Pirlo. Otázne je, či zostane v Turíne Cristiano Ronaldo. Jeho priateľka Georgina Rodriguez však potvrdila, že Portugalčan zostáva a pravdepodobne tak naplní aj posledný rok zostávajúcej zmluvy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články