Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Georgina to prezradila! Zostáva Cristiano Ronaldo v Juventuse alebo prestúpi?

TURÍN - Priateľka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez prezradila, či hviezda zostáva v Juventuse alebo odchádza do iného klubu!
Zdroj: 39562
Zdieľajte:

Špekulácie o možnom odchode Cristiana Ronalda v uplynulých dňoch narástli.

Juventus opustil športový riaditeľ Fabio Paratici a odišiel aj tréner Andrea Pirlo, ktorého nahradil Max Allegri.

Očakávajú sa aj zmeny v kádri. Jednou z nich by mohol byť odchod Cristiana Ronalda, ktorý má platnú zmluvu ešte na jednu sezónu.

Samotný Portugalčan prilial olej do ohňa špekulácií, keď po skončení klubovej sezóny pridal na instagram bilančný príspevok, v ktorom uviedol, že v Juventuse dosiahol všetko, či si pri príchode v roku 2018 zadal za cieľ.

Prečítajte si aj

6 hviezd Barcelony na odchode! V týchto kluboch pravdepodobne zakotvia

Cristiano Ronaldo zostáva v Juventuse

V uplynulých dňoch sa v zahraničných médiách spomína možnosť hviezdnej výmeny Ronalda do Manchesteru United za Paula Pogbu.

Prestupovým špekuláciám okolo Ronalda nahráva do karát aj neistota ohľadom toho, či "Stará dáma" bude môcť štartovať v budúcej sezóne Ligy majstrov. Spoločne s Barcelonou a Realom Madrid nevystúpil Juventus z projektu Superligy a hrozí im, že UEFA im zakáže štart v LM.

No zdá sa, že Cristiano Ronaldo napokon predsa len naplní svoj kontrakt a v Turíne zostane. Prezradila to jeho partnerka Georgina Rodriguez.

Rodriguez sa prechádzala ulicami Španielska, kde nakrúca dokusériu pre Netflix. Novinári sa jej spýtali, či Ronaldo zostane v Juventuse. "Zostáva," odpovedala jednoznačne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-italia.net

Diskusia

Podobné články