Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Už dvaja tréneri odmietli trénovať Real: O budúcnosti Sergia Ramosa rozhodnuté!

MADRID - Horúce novinky z Realu Madrid. O budúcnosti Sergia Ramosa rozhodnuté! A už dvaja tréneri odmietli ponuku prevziať tím po Zidanovi
Zdroj: 39404
Zdieľajte:

Zinedine Zidane rezignoval na funkciu hlavného trénera Realu Madrid uplynulý týždeň. Vedenie klubu okamžite začalo hľadať jeho náhradu.

Raúl aj Conte odmietli ponuku Realu Madrid

Tréner "béčka" Raúl Gonzalez odmietol ponuku nahradiť Zidana vo funkcii kouča Realu. Odmietnuť ponuku "bieleho baletu" mal tiež Antonio Conte, ktorý skončil po majstrovskej sezóne na lavičke Interu Miláno. Informuje o tom COPE.

Podľa tohto zdroja môže Real prevziať Roberto Martinez, súčasný tréner belgickej reprezentácie. Ten sa so svojimi zverencami v súčasnosti pripravuje na európsky šampionát.

Prečítajte si aj

Zidane prehovoril: TOTO je dôvod, pre ktorý som odišiel z Realu Madrid!

O budúcnosti Sergia Ramosa v Madride rozhodnuté

Podľa informácií COPE klub opustí kapitán a stopér Sergio Ramos. Obrancovi, ktorý prekvapujúco chýba v nominácii Španielska na EURO, končí zmluva a nenašiel spoločnú reč pri rokovaniach o novej.

Sergio Ramos chcel podpísať dvojročný kontrakt a bol ochotný znížiť svoj plat o 10 percent.

Real Madrid v uplynulej sezóne skončil druhý v La Lige a stroskotal v semifinále Ligy majstrov.

"Bielemu baletu" vedno s Barcelonou a Juventusom hrozí vyradenie z budúcej sezóny Ligy majstrov. Môže to rezultovať z disciplinárneho konania, ktoré proti týmto klubom zahájila UEFA v súvislosti s projektom Superligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: COPE

Diskusia

Podobné články