Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prasiak Neymar: Unikli detaily krachu jeho spolupráce s firmou Nike!

NEW YORK - Unikli pikantné detaily, ktoré predchádzali krachu spolupráce Neymara s firmou Nike! Je to poriadny prasiak
Zdroj: 39472
Zdieľajte:

Hviezda PSG Neymar sa pokúsil prinútiť zamestnankyňu Nike, aby na ňom vykonala orálny sexuálny akt v hotelovej izbe. Predmetný incident predchádzal krachu vzájomnej spolupráce Brazílčana so známou značkou športového oblečenia.

Neymar obvinenie popiera

K incidentu údajne došlo v roku 2016, keď bol brazílsky útočník v New Yorku na marketingovom podujatí so spoločnosťou Nike.

Zamestnankyňa Nike sa mala snažiť usporiadať udalosti pre Neymara a jeho tím. O incidente informuje Wall Street Journal s odvolaním sa na svoj zdroj dobre oboznámený so situáciou.

Prečítajte si aj

Messi už má na stole ponuku Barcelony: Má čo zvažovať!

Žena podala sťažnosť v roku 2018 a firma Nike si najala nezávislú právnickú firmu na prešetrenie udalostí. Neymar obvinenia odmieta. Jeho hovorkyňa pre Wall Street Journal uviedla: „Neymar sa bude proti týmto nepodloženým útokom dôrazne brániť."

Spoločnosť Nike uviedla, že vyšetrovanie bolo "nepresvedčivé" a minulý rok sa s Neymarom rozišla po 15 rokoch spolupráce. Podľa Neymarovej hovorkyne sa obe strany rozišli z "komerčných dôvodov".

Hilary Krane, hlavný právny zástupca spoločnosti Nike má však na vec iný pohľad: „Spoločnosť Nike ukončila svoje vzťahy so športovcom, pretože odmietol spolupracovať pri vyšetrovaní dôveryhodných obvinení z priestupku."

Po ukončení spolupráce s Nike podpísal Neymar novú 30-miliónovú zmluvu s nemeckou Pumou.

V roku 2019 brazílska hviezda čelila obvineniu zo znásilnenia, no prípad bol uzavretý pre nedostatok dôkazov.

Neymar nedávno podpísal nový kontrakt s PSG do roku 2025 s platom 500-tisíc libier na týždeň.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Wall Street Journal

Diskusia

Podobné články