Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo prekvapujúco nehral v rozhodujúcom zápase: Kontroverzný post na Instagrame

TURÍN - Cristiano Ronaldo prekvapujúco nehral v najdôležitejšom zápase sezóny. Po postupe Juventusu do LM pridal kontroverzný príspevok na Instagram
Zdroj: 39189
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo "umlčal" kritikov Juventusu po rozhodujúcom víťazstve "Starej dámy" v poslednom kole talianskej Serie A 4:1 na pôde Bologne.

Cristiano Ronaldo nehral v rozhodujúcom zápase

Vďaka prekvapujúcemu zakopnutiu Neapola na domácom trávniku s Veronou (1:1) sa Juventus dostal na štvrtú pozíciu a vybojoval si tak účasť v budúcej sezóne Ligy majstrov.

Hviezdny Portugalčan pridal dva obrázky na svoj Instagram. Prvý je čierno-biely snímok, na ktorom drží Ronaldo prst pred ústami na znak umlčania kritikov. Na druhom obrázku je záber radujúcich sa spoluhráčov v šatni. No Ronaldo na fotke chýba.

Prečítajte si aj

O budúcnosti Luisa Suáreza rozhodnuté: Potvrdil to samotný hráč

Cristiano Ronaldo prekvapujúco chýbal v rozhodujúcom zápase v zostave Juventusu. Tréner Andrea Pirlo ho nechal na lavičke náhradníkov a to aj napriek tomu, že nebol zranený.

„Bolo to spoločné rozhodnutie. Ronaldo bol po stredajšom zápase unavený, tak som sa rozhodol nasadiť Moratu, ďalšieho výborného hráča," vysvetľoval po zápase tréner Juventusu.

„Ronaldo bol dostupný, mám širokú zostavu a môžem použiť veľa rozličných hráčov," dodal.

Keďže Juventus bude účinkovať v Lige majstrov, Cristiano Ronaldo pravdepodobne zostane v Turíne a naplní aj zostávajúci rok svojho platného kontraktu.

Hovorilo sa o jeho odchode v prípade, že Juventus nebude hrať v Lige majstrov. Spomínal sa najmä návrat do Manchesteru United. Juventus už začal hľadať potenciálnu náhradu. Pravdepodobne však môže z týchto plánov upustiť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: instagram Cristiano Ronaldo

Diskusia

Podobné články