Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Sergio Ramos šokujúco chýba v nominácii Španielska: Takto kapitán Realu reagoval!

MADRID - Ani jeden hráč Realu Madrid! Šokujúco ani kapitán Sergio Ramos sa nedostal do nominácie Španielska na EURO. Takto reagoval!
Zdroj: 38597
Zdieľajte:

Veľkým prekvapením je nominácia Španielska na EURO. Tréner Luis Enrique nenominoval ani jediného hráča Realu Madrid. Vrátane kapitána Sergia Ramosa. Luis Enrique odôvodňoval jeho absenciu najmä zraneniami a zápasovou/tréningovou absenciou.

„Veľa sme spolu diskutovali, nebolo to ľahké rozhodnutie, ale musím spraviť to najlepšie pre tím. Sergio dlho nehral ani netrénoval, v nedeľu sme spolu telefonovali, bolo to zložité, ale on je profesionál. Mužstvu veľmi pomohol a ešte môže aj v budúcnosti. Odporučil som mu, aby sa teraz sústredil na zotavenie," vyhlásil tréner pre španielsku Marcu.

Sergio Ramos reagoval na to, že nie je v nominácii na EURO

35-ročný obranca, ktorému končí v Reale zmluva a nie je jasná jeho ďalšia budúcnosť, reagoval na to, že sa jeho meno neobjavilo v nominácii Španielska prostredníctvom sociálnej siete twitter nasledovne:

Prečítajte si aj

VIDEO Miliónový moment! Simeoneho dcérky narušili živý rozhovor, spustili improvizovanú klubovú hymnu

Každý deň som bojoval a pracoval telom i dušou, aby som dokázal dosiahnuť 100% pre Real Madrid a národný tím, ale veci nie vždy fungujú tak, ako by sme chceli."

„Bolí ma, že som nedokázal viac pomôcť svojmu tímu a nebudem hrať za Španielsko, ale v tomto prípade je najlepšie dať si odpočinok, úplne sa zotaviť a vrátiť v budúcej sezóne, ako sme to vždy robili. Bolí to nereprezentovať svoju krajinu, ale musím byť čestný a úprimný."

„Prajem všetkým spoluhráčom veľa šťastia a dúfam, že nás čaké skvelé EURO. Budem ďalší fanúšik, ktorý bude povzbudzovať z domova."

Zdá sa, že Sergio Ramos prijal rozhodnutie trénera Luisa Enriqueho s nadhľadom a chápe dôvody jeho voľby.

Španielsko bude jedným zo súperov Slovenska na európskom šampionáte. Stretneme sa s nimi 23. júna o 18. hodine.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Marca, twitter Sergio Ramos

Diskusia

Podobné články