Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Agent hviezdy Interu rokoval s madridskými gigantmi

MILÁNO - Príde Inter o svoju hviezdu? Jeho agent rokoval s oboma madridskými gigantmi.
Zdroj: 39457
Zdieľajte:

V priebehu tohto týždňa sa agent Lautara Martineza stretol s vedením Realu aj Atlética Madrid. Informuje o tom Marca. Taliansky majster však nie je ochotný svoj klenot predať.

Opustí Lautaro Inter?

Argentínsky útočník, ktorý v minulosti odmietol ponuku z Barcelony, aktuálne rokuje s predstaviteľmi Nerazzurri o svojej ďalšej budúcnosti a pracuje sa na novom kontrakte.

Budúcnosť Lautara Martineza v Miláne závisí od vývoja finančnej situácie. Prezident Steven Zhang nedávno požiadal hráčov, aby sa vzdali dvoch mesačných výplat. Tí odmietli na to pristúpiť. Vzdali sa však prémií za zisk talianskeho titulu.

Prečítajte si aj

Rázny Weiss avizuje čistky v Slovane: Piati či šiesti určite odídu. Nemôžu vydierať mňa ani vedenie!

Inter však tento týždeň získal čerstvé prostriedky z Oaktree Capital a zdá sa, že aj v tomto smere všetko speje k lepšiemu. Tréner Antonio Conte chce od vedenia športové záruky a podľa toho sa rozhodne, či bude v klube pokračovať alebo nie. Má sa stretnúť s prezidentom klubu a vyjasniť si veci.

Alejandro Camano, agent Lautara Martineza, rozhodil siete v španielskej La Lige, aby vedel, či je o jeho klienta záujem. Dodáva španielska Marca.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články