Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zaujímavá ponuka pre Buffona: V zmluve pravidelný prídel sladkostí a návštevy múzeí

TURÍN - Buffon dostal veľmi zaujímavú a netradičnú ponuku zmluvy.
Zdroj: 39432
Zdieľajte:

Gianluigi Buffon pred niekoľkými dňami oznámil, že opúšťa Juventus, no v kariére chce pokračovať.

Buffon dostal netradičnú ponuku z Portugalska

Začali sa ozývať záujemcovia a so zaujímavou ponukou prišiel portugalský Belenenses.

Počuli sme, že hľadáte novú výzvu a ste pripravení vypočuť si šialené a netradičné návrhy. Takže sme sa rozhodli ponúknuť vám niečo neodolateľné: čo tak prestúpiť do Lisabonu a pomôcť nám rýchlo sa vrátiť na naše miesto v portugalskom futbale, v prvej lige?," píše Belenenses na svojom oficiálnom klubovom webe.

„Sme skromní, realistickí a čestní. Neponúkame peniaze, ale príležitosť spojiť svoje meno s ďalšou výzvou, ktorú môžu prijať iba živé legendy, ako ste vy, so zmyslom pre príležitosť. Už ste obsadili popredné miesto v histórii futbalu, ale tu môžete vystúpiť na Olymp."

Prečítajte si aj

Luis Suárez v slzách! Bol som podcenený, Atlético mi dalo možnosť ukázať, aký som hráč

„Do zmluvy určite zahrnieme ročný preukaz do Múzea umenia, architektúry a technológie a jednu rodinnú vstupenku týždenne na návštevu Múzea autobusov, Pamätník objavu, veže Belém a kláštora Jeronimos, čo sú dve najaktuálnejšie svetové pamiatky Dedičstva UNESCO."

„Súčasťou zmluvy bude aj týždenné balenia najobľúbenejších portugalských sladkostí, ktoré si určite môžete vychutnať bez obáv zo zmeny stravovania. Všetko je v pešej vzdialenosti od štadióna Restelo. Pre svoju rodinu budete mať osobný box," láka portugalský Belenenses.

Belenenses pôsobí v najvyššej portugalskej súťaži. V práve skončenej sezóne obsadil 10. pozíciu so stratou šiestich bodov na pohárovú Európu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: oficiálny web Belenenses

Diskusia

Podobné články