Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mbappé určil dve podmienky na zotrvanie v PSG

PARÍŽ - Kylian Mbappé si stanovil dve podmienky, aby priložil pero na papier a predĺžil s PSG
Zdroj: 38707
Zdieľajte:

Kylian Mbappé ešte nereagoval na ponuku vedenia PSG ohľadom predĺženia zmluvy. Krúžia okolo neho záujemcovia a francúzsky útočník dal klubu jasne najavo svoje dve požiadavky.

Dve kľúčové požiadavky Mbappého

Všetko nasvedčuje tomu, že Mbappé o svojej budúcnosti do začiatku EURO nerozhodne. Vedenie PSG chce mať v otázke jeho budúcnosti ale jasno ešte predtým, ako začne kupovať nové posily.

Podľa Le Parisien v rokovaniach nenastal žiadny progres. Mbappé položil na stôl dve jasné požiadavky ako reakciu na ponuku športového riaditeľa Leonarda.

Prečítajte si aj

VIDEO Tréner Weiss ocenil žilinské slzy aj parádny gól, po zápase zašiel do ich šatne

PSG ponúka Mbappému kontrakt do skončenia sezóny 2024-25. S tým, že v lete 2024 by mohol z Paríža odísť. Tento návrh ale 22-ročnú hviezdu príliš neoslovil, zdá sa mu to príliš dlhá viazanosť.

Silný záujem veľkoklubov ako Liverpool či Real Madrid stojí za tým, že Mbappé je ochotný predĺžiť v Paríži najviac do roku 2023. Ak sa mu podarí presadiť túto svoju požiadavku, je zrejmé, že plánuje odchod budúce leto. Dodáva spomínaný zdroj.

Druhá kľúčová požiadavka Mbappého sa týka športových záruk. Pýta dostatočne konkurencieschopný tím, aby mohol PSG pomýšľať na titul v Lige majstrov. Vlani hral vo finále, tento rok vypadol v semifinále. V tejto súvislosti údajne požaduje kvalitné posily do stredu poľa a do obrany.

V Paríži už pripravujú aj Plán B, v prípade odchodu Kyliana Mbappého. V tejto súvislosti sa spomínajú najmä dve obrovské hviezdy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Le Parisien

Diskusia

Podobné články