Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

O Koemanovi na lavičke Barcelony na 99 % rozhodnuté: Zostáva alebo končí?

BARCELONA - Katalánske rádio informuje: O Koemanovej budúcnosti v Barcelone na 99 % rozhodnuté, zostáva alebo končí?
Zdroj: 39476
Zdieľajte:

Katalánske rádio RAC-1 informuje, že Ronald Koeman si nedokázal získať dôveru Joana Laportu a jeho čas na Nou Campe sa blíži ku koncu. Laporta si privedie do Barcelony svojho vlastného muža.

Napriek tomu, že FC Barcelona vyhrala Copa del Rey, slabý vstup do sezóny a posledné slabé výsledky, ktoré vyústili do straty titulových šancí, boli kľúčovými pri rozhodovaní Laportu. Napriek tomu, že Holanďan má na Nou Campe ešte rok platnú zmluvu.

Prečítajte si aj

FOTO Ožratá matka hviezdy Man City sa pobila: Aha, ako doriadila svoju súperku!

Klub už začal premýšľať o vhodnom kandidátovi na nového trénera, Xavi Hernandez je najhorúcejším adeptom na čoskoro uvoľnenú stoličku. Ďalšie mená, ktoré sú v hre: Jurgen Klopp, Mikel Arteta, Ten Haag a Jordi Cruyff.

Minulý týždeň sa Joan Laporta a Ronald Koeman stretli v exkluzívnej barcelonskej reštaurácii Via Veneto, kde sa preberali plány do budúcnosti, tiež osud holandského trénera a verdikt má byť oficiálne oznámený budúci týždeň, dodáva katalánske rádio.

V prípade, že sa tieto informácie skutočne potvrdia a Koeman na lavičke Barcelony skončí, bude zaujímavé sledovať, či sa Kataláncom podarí získať Memphisa Depaya, ktorý chcel prísť najmä kvôli krajanovi a bývalému trénerovi z holandskej reprezentácie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RAC-1

Diskusia

Podobné články