Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dohoda uzavretá: Ak Koeman zostane, FC Barcelona získa túto hviezdu!

BARCELONA - Dohoda uzavretá! V prípade, že Koeman zostane, FC Barcelona získa túto hviezdu
Zdroj: 39328
Zdieľajte:

Tento krok sa chystal už odvtedy, ako Ronald Koeman prebral vlani trénerskú taktovku v FC Barcelona. Holandský útočník Memphis Depay a katalánsky veľkoklub dosiahli dohodu o podmienkach prestupu na Nou Camp. To však predpokladá, že na trénerskej pozícii nedôjde k zmene. Informuje Marca.

Ak Koeman skončí, Depayov príchod do Barcelony vo vážnom ohrození

Odkedy sa do prezidentského kresla dostal Joan Laporta, budúcnosť Koemana je veľmi nestabilná. Do funkcie hlavného trénera ho vymenoval predošlý prezident Josep-Maria Bartomeu. Ak sa Laporta rozhodne pre zmenu na trénerskej pozícii, príchod Depaya bude v ohrození.

Prečítajte si aj

FOTO Hviezda Realu terčom posmechu: Aha, aké tetovanie si dal s priateľkou!

Hviezda francúzskeho Lyonu bude v lete voľným hráčom. Depay bol ochotný znížiť platové požiadavky, aby sa mohol k finančnými problémami sužovanej Barcelone pripojiť. Láka ho obnovenie spolupráce s Koemanom - krajanom a bývalým trénerom v holandskom národnom tíme.

Koeman veľmi dobre pozná Depayove schopnosti a od začiatku uplynulej sezóny je presvedčený, že by sa do Barcelony hodil. Je hrotovým útočníkom, ktorý je schopný hrať na viacerých pozíciách a strieľa veľa gólov.

Laporta a Koeman si dali vo štvrtok obed, na ktorom diskutovali o súčasnej situácii v Barcelone. Informuje o tom Mediaset. K obom sa v reštaurácii v Barcelone pridal športový viceprezident klubu Rafa Yuste. Laporta chcel na vlastné uši počuť názor Koemana na nedávne výsledky Barcelony a požiadať ho o vysvetlenie zaváhaní proti Granade a Levante napriek tomu, že v oboch súbojoch Barcelona viedla.

Neočakáva sa, že Laporta pred koncom sezóny spraví rozhodnutie v trénerskej otázke. Chcel však vedieť, či je Koeman odhodlaný pokračovať v plánovaní tímovej budúcnosti po boku Mateua Alemanyho a Ramona Planesa.

FC Barcelona dve kolá pred koncom sezóny v španielskej La Lige stráca štyri body na vedúce Atlético Madrid.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Marca, Mediaset

Diskusia

Podobné články