Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Weiss si odchytil nespokojného Greifa: Toto som mu povedal medzi štyrmi očami!

BRATISLAVA - Vladimír Weiss sa vyjadril k situácii s nespokojným Greifom. Toto som mu povedal medzi štyrmi očami!
Zdroj: 39452
Zdieľajte:

Tréner Vladimír Weiss sa chopil kormidla Slovana. Podpísal päťročný kontrakt. Chce nastaviť nové smerovanie najslávnejšieho slovenského klubu. Chce zmeniť nefungujúce veci.

Jednou z nich je aj prístup a nastavenie brankárskej jednotky Dominika Greifa. Tomu stroskotal zimný transfer na Mallorcu. V hodine dvanástej klub prestup zablokoval, keďže sa zranil brankár Šulla.

Greif to však neniesol dobre a v drese Slovana pôsobí akoby len z povinnosti. Zaklincoval to svojou reakciou po prehre v derby s Trnavou 0:3. Nahneval tým vedenie klubu aj fanúšikov belasých.

Weiss objasnil rozhovor s Greifom medzi štyrmi očami

Vladimír Weiss je prísny tréner, ktorý si vie v kabíne urobiť poriadok. A o to sa snaží hneď od príchodu do Slovana. V rozhovore pre šport.sk prezradil, ako prebiehal jeho rozhovor s Greifom.

Prečítajte si aj

Guardiola vymenoval ašpirantov na titul v budúcej sezóne: Jedným klubom prekvapil

„Bolo to medzi štyrmi očami a myslím si, že Domino pochopil celú situáciu. Snažil som sa mu to vysvetliť. Na jednej strane ho chápem ako hráča, ktorý chce odísť do zahraničia, pretože je to dobrý brankár, chlapec a určite nie je hlúpy, no snažil som sa mu tiež vysvetliť, že na niektoré veci musí reagovať inak," vysvetľoval Weiss.

„Z jeho strany to tiež nebolo ideálne riešenie. Snažil som sa mu vysvetliť, že sú aj nedorozumenia a myslím si, že to pochopil. Tento klub má stále rád. Je platným hráčom, reprezentačným brankárom a kariéru má stále ešte pred sebou. Povedal som mu, že v Slovane niekedy brankári čakali desať rokov, kým dostali takú šancu ako on. Mal by si to premyslieť."

Rozhovor s brankárom Greifom označil za perfektný. Zdá sa, že sa mu podarilo presvedčil gólmana, aby prehodil výhybku, zahodil za hlavu čo sa udialo v zime a aby sa plne sústredil len na prítomnosť v belasom drese.

„Chcel už odísť a mal aj ponuku. Udiali sa tam nešťastné veci a zranil sa Michal Šulla. Aspektov tam bolo viac. Myslím si, že každý hráč v slovenskej lige by mal mať v hlave, že sa chce predať do lepšej ligy. To je úplne normálne. Mal som s ním pekný rozhovor a povedal mu, nech sa sústredí na zvyšné zápasy. Rozhovor bol plodný, povedal by som, že až perfektný. Takisto vo vzťahu k vedeniu. Všetko pochopil a dnes je pripravený hájiť farby Slovana, ako to robil aj predtým."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články