Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Guardiola vymenoval ašpirantov na titul v budúcej sezóne: Jedným klubom prekvapil

MANCHESTER - Pep Guardiola vymenoval tímy, ktoré podľa neho v budúcej sezóne budú bojovať o titul. Jeden z nich vás možno prekvapí
Zdroj: 39303
Zdieľajte:

Pep Guardiola priviedol Manchester City k titulu v anglickej Premier League. Pridať môže aj titul z Ligy majstrov, v čisto anglickom finále budú jeho zverenci stáť proti Chelsea.

Guardiola vymenoval ašpirantov na titul v budúcej sezóne

Španielsky tréner vymenoval hlavných konkurentov Manchesteru City v budúcosezónnom boji o anglický ligový titul.

Prečítajte si aj

VIDEO Milimetre od gólu roka! Vavro spoza polovice trafil brvno

„ V každej sezóne bojujeme o umiestnenie na vrchole. Náš cieľ do budúcej sezóny zostáva rovnaký. Mám ale pocit, že každý rok to je pre nás čoraz ťažšie. Súperi sú stále silnejší, tréneri tiež," hovoril Guardiola pre Manchester Evening News.

„United sú silní každý rok, Liverpool sa vráti na svoju úroveň z predchádzajúcich sezón. Pre zranenia obrancov nemali šťastie. Chelsea a Leicester urobia v budúcej sezóne krok vpred. Arsenal tiež, ak budú dôverovať Mikelovi Artetovi."

A pridal aj jedno prekvapenie.

„Pozrite sa, aké vynikajúce výsledky mal West Ham v tejto sezóne. Posledné zápasy sa im, bohužiaľ, nepodarilo vyhrať, pretože hrali bez Ricea a Antonio sa zranil. Je tu teda veľa silných klubov."

„Máme veľa veľkých rivalov a preto je náš úspech taký významný. Od 19. decembra do 7. marca sme vyhrali všetky zápasy a nakoniec sme dosiahli náš cieľ," dodal uznávaný tréner.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Manchester Evening News

Diskusia

Podobné články