Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Guardiola chce v lete prekopať útok: Dve hviezdy plánuje získať, ďalšie dve nechá odísť

MANCHESTER - Manchester City sa pripravuje na letné zmeny v kádri - toto je tretia hviezda, ktorá opustí Etihad
Zdroj: 38872
Zdieľajte:

Manchester City čakajú v lete zmeny v kádri. Tréner Pep Guardiola nedávno potvrdil, že španielsky obranca Eric Garcia odíde do FC Barcelona, v ktorej akadémii La Masia vyrastal.

Aguero a Sterling von, Haaland a Grealish dnu?

Už skôr je známe, že klub ako voľný hráč v lete opustí hviezdny argentínsky útočník Sergio Aguero. Aj o tohto hráča javí veľký záujem katalánsky veľkoklub.

Najnovšie sa spomína tretia hviezda, ktorá by mohla Etihad Stadium v lete opustiť - útočník Raheem Sterling. Informuje o tom Football Insider.

Prečítajte si aj

Uniklo VIDEO z kontroverznej skúšky Luisa Suáreza z taliančiny: Už niet žiadnych pochýb!

Ak príde správna ponuka, vedenie City nebude váhať a hráča predá. Podľa spomínaného zdroja však v Manchesteri budú požadovať za svoju hviezdu minimálne 80 miliónov libier.

Guardiola sa chystá na letnú prestavbu útoku. Rád by angažoval Erlinga Haalanda z Borussie Dortmund a hviezdu Aston Villy Jacka Grealisha.

Sterling sa dostáva v Man City na druhú koľaj. V posledných štyroch zápasoch v Lige majstrov odohral dovedna len 22 minút. V úvodnom semifinále na pôde PSG chýbal v zostave Citizens pri víťazstve 2:1.

Hviezdny krídelník nastúpil len v jednom z posledných piatich zápasov Man City v Premier League. Na ľavej strane žiari Phil Foden, ktorý sa stal miláčikom Guardiolu. Ak by sa Man City podarilo v lete angažovať Grealisha, na Sterlingovej pozícii by bol ešte väčší pretlak.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Football Insider

Diskusia

Podobné články