Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Luis Suárez o odchode Messiho z Barcelony: Ako priateľ by som mu poradil toto!

MADRID - Luis Suárez sa vyjadril na margo potenciálneho odchodu Messiho z Barcelony
Zdroj: 39329
Zdieľajte:

Uruguajský útočník Luis Suárez z Atlética Madrid sa podelil o svoj názor a myšlienky na možný odchod bývalého spoluhráča a kamaráta Lionela Messiho z FC Barcelona.

Luis Suárez radí Messimu, aby zostal v Barcelone

Keby ma Messi požiadal o radu, potom by som mu ako priateľ povedal, že ho nevidím v žiadnom inom tíme ako v Barcelone. Odchod z klubu by pre neho nebol dobrý krok. Leo sa však musí rozhodnúť sám," cituje Luisa Suáreza portál Sport.es s odvolaním sa na TV3.

Najlepším scenárom je ukončiť kariéru o tri, štyri, päť alebo šesť rokov na mieste, kde ste boli najšťastnejší. Barcelona dala Messimu všetko a on jej tiež," dodal uruguajský útočník.

Prečítajte si aj

Koeman sa pochytil so štvrtým rozhodcom: Po týchto slovách dostal červenú

Pred pár dňami sa objavili správy o tom, že PSG pripravuje zmluvu 2+1 pre Messiho za finančných podmienok, ktoré sa "nedajú odmietnuť".

Zdá sa však skôr, že Messimu nejde o peniaze, ale skôr o športovú stránku veci. Marca priniesla informáciu o tom, že hviezdny Argentínčan by bol ochotný znížiť svoj plat o polovicu, aby na Nou Camp mohla prísť v lete nejaká veľká hviezda.

Podľa najnovších správ sa Jorge Messi - agent a otec Lionela - stretol s prezidentom klubu Joanom Laportom a odštartovali neformálne rokovania o budúcnosti kapitána Blaugranas.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.es

Diskusia

Podobné články