Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šebo: Greif? Za mojich čias by dostal pár faciek a nevstúpil by do kabíny!

BRATISLAVA - Filip Šebo bez servítky o situácii v Slovane Bratislava
Zdroj: 39422
Zdieľajte:

Slovan už mohol dávno oslavovať majstrovský titul. No prehral tri z posledných štyroch ligových zápasov a je v problémoch.

Rieši sa niekoľko tém. Po prehre v šlágri s Dunajskou Stredou skončil tréner Darko Milanič. Rieši sa útek Maročana Mohu a tiež nespokojnosť a "deprimovanosť" Dominika Greifa, ktorý bol v zime na krok od prestupu do španielskej Mallorcy, no Slovan ho v hodine dvanástej nepustil nikam.

Šebo: Za mojich čias by Greif dostal pár faciek

„Ku Greifovi len toľko - keby bol v kádri Slovana za našich čias, tak by nevstúpil do kabíny. Radek Dosoudil by ho pri vchode vyfackal a bol by pokoj. Neuveriteľné, ako sa správa a aký má prístup. Mohu nepoznám. Neviem, kto to je, ale ten, kto ho kupoval a vyberal, musel poznať aj jeho povahu. Veď hráči sa kupujú aj na základe povahy, nielen na základe štatistík," reagoval Filip Šebo v rozhovore pre šport.sk.

Slovinský tréner Milanič skončil. O jeho konci na lavičke belasých sa špekulovalo už dlhšie. Nahradiť by ho mohol Vladimír Weiss st., ktorý naposledy viedol reprezentáciu Gruzínska. Rokovania so slovenským trénerom potvrdil aj generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

Prečítajte si aj

Nielen v Manchesteri United protestujú fanúšikovia proti majiteľovi klubu

„Vladimír Weiss starší je človek, ktorý má slovo. Keď niečo povie, tak to platí. O futbalových kvalitách sa nemusíme baviť, v tom je jeden z najlepších. Jeho mentalita vie zmeniť veľa vecí. Ale aj on si bude musieť povedať svoj názor a buchnúť po stole pri podmienkach, pretože silne pochybujem, že bude pracovať okolo ľudí, ktorí tam momentálne sú. On si nenechá vyberať hráčov a nenechá si hovoriť do roboty," myslí si bývalý reprezentačný útočník Šebo.

Kmotrík za to nemôže

Vyjadril aj svoj názor na Ivana Kmotríka mladšieho, ktorý zastupuje funkciu generálneho riaditeľa klubu.

„Ivana Kmotríka mladšieho, ako aj jeho otca, poznám dobre. Sú to ľudia, ktorí futbal milujú a dávajú mu veľa. Samozrejme, robí tiež chyby, ale ja nevidím problém v ňom. Vidím problém u ľudí, ktorí sú okolo neho a vezú sa pri ňom. Tí nerozumejú futbalu. Chcú byť dôležití, ale, žiaľ, nemajú na to. Ivan Kmotrík ml. by sa mal obklopiť ľuďmi, ktorí chcú pomôcť a som presvedčený, že Weiss st. je jedným z nich.”

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články