Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Rekordný Man City, bujará oslava v šatni aj rozhodcom "vyfuc*ovaní" hráči PSG

MANCHESTER - Na Etihade sa diali veci!
Zdroj: 39376
Zdieľajte:

Manchester City vyhral v odvetnom semifinálovom stretnutí Ligy majstrov na domácom Etihad Stadium s PSG 2:0. Prvýkrát v klubovej histórii postúpil do finále najprestížnejšej súťaže.

City vytvorili rekord - stali sa prvým tímom z Anglicka, ktorý v jednej sezóne Ligy majstrov alebo inom európskom pohári dosiahol 11 víťazstiev. Informuje OptaJoe na sociálnej sieti twitter. Zároveň City natiahli víťaznú sériu v Lige majstrov na 7 zápasov, čo je najdlhšia víťazná séria anglického tímu v tejto súťaži.

Pozoruhodným faktom je, že PSG v odvete na Etihade ani raz nevystrelilo na bránku! Zo 14 pokusov bolo deväť zblokovaných a päť nepresných. Informuje o tom Squawka Football.

Pre trénera Pepa Guardiolu je to premiéra, kedy sa dostal do finále Ligy majstrov bez Lionela Messiho v tíme.

Záverečné minúty odvetného stretnutia priniesli vlnu emócií. Hráči francúzskeho tímu veľmi zle znášali vývoj zápasu. Angel di Maria videl červenú kartu za nešportové správanie.

Prečítajte si aj

Ševčenko: Všetci moji priatelia z Kyjeva zomreli!

Hráči PSG sa sťažovali na prístup rozhodcu

Hráči PSG sa po zápase sťažovali na rozhodcu. Bjorn Kuipers mal údajne povedať "fuck off" Leandrovi Paredesovi. Hovoril o tom jeho spoluhráč Ander Herrera.

„Rozhodca povedal fuck off Leandrovi Paredesovi. Ak by sme to povedali my, sme von na štyri zápasy," hneval sa Herrera v rozhovore pre RMC Sport.

„Tiež mi niekoľkokrát povedal fuck you," sťažoval sa aj Marco Verratti. „Ak poviem fuck you, nehrám 10 zápasov. Samozrejme, veľa sa rozprávam s rozhodcom, ale nikdy nepoviem fuck you," dodal taliansky reprezentant.

A takto búrlivo si užívali hráči Man City premiérový postup do finále Ligy majstrov:

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter OptaJoe, RMC Sport, Squawka Football

Diskusia

Podobné články