Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hetrikový hrdina Bale ocenil zmenu po odchode Mourinha: Hráme skutočný futbal Tottenhamu!

LONDÝN - Strelil hetrik a chválil zmenu po odchode Mourinha: Toto je skutočný Tottenham!
Zdroj: 39363
Zdieľajte:

José Mourinho skončil predčasne na lavičke Tottenhamu Hotspur. Dlho bol terčom kritiky za príliš defenzívny štýl hry. Zlé výsledky sa mu stali osudnými. Dočasne ho nahradil na lavičke "kohútov" Ryan Mason.

Bale si pochvaľuje útočnejší štýl po odchode Mourinha

Tottenham v poslednom ligovom kole zostrelil Sheffield Utd. 4:0 a hetrikom zažiaril Gareth Bale. Eso, ktoré sa pod taktovkou Mourinha viditeľne trápilo.

Prečítajte si aj

Keď Pogba počul túto štatistiku, vyhlásil: Posadil by som sa na lavičku!

Začali sme hrať útočnejší futbal. Začali sme hrať bližšie k súperovej bráne, vďaka tomu bolo možné dať viac gólov. Hráme skutočný futbal Tottenhamu," pochvaľoval si Gareth Bale zmenu štýlu hry po odchode Mourinha.

„Čo sa týka mňa, cítim sa výborne. Ako som už povedal predtým, musím odohrať iba pár zápasov. Som spokojný a keď som spokojný, hrá sa mi dobre. Od úvodného hvizdu to bol skvelý zápas. Vyvinuli sme veľký tlak, mali sme loptu a predviedli sme dobrý futbal. Vždy je fajn streliť hetrik,“ cituje Balea Sky Sports.

Po sezóne Baleovi skončí hosťovanie v Tottenhame a ak nadviaže na hviezdny výkon zo zápasu proti Sheffieldu Utd., nie je vylúčené, že zamotá vedeniu Spurs hlavy natoľko, že sa rozhodnú si ho ponechať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Sky Sports

Diskusia

Podobné články