Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Agent Mino Raiola vymenoval piatich záujemcov o Haalanda

DORTMUND - Agent Mino Raiola prehovoril: Vymenoval päť záujemcov, ktorí sa bijú o Erlinga Haalanda
Zdroj: 39269
Zdieľajte:

Erling Haaland jedným z najhorúcejších objektov tohto leta. Dortmund však vyhlásil, že ho nemá v pláne predať.

Raiola vymenoval päť záujemcov o Haalanda

„To povedali. Ale pozrime sa na to, či táto túžba pretrvá až do 1. septembra," vyhlásil Haalandov agent Mino Raiola pre španielske noviny Diario AS.

„Dnes je oficiálny postoj Dortmundu taký. Mám na to však iný pohľad. Myslím, že príde dobrá príležitosť a všetci by boli šťastní, položíme ju na stôl."

„Haalanda zaujímavú dve veci. Strieľanie gólov, pretože je trochu ako Cristiano či Zlatan... je tým posadnutý, v dobrom slova zmysle. A získavanie titulov. Niet pochýb o tom, že sa vyberie niekam, kde cíti, že tieto dve veci sa spoja."

Raiola vymenoval päť záujemcov, ktorí chcú získať hviezdneho nórskeho útočníka - FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City, PSG a Juventus Turín.

Prečítajte si aj

Guardiola chce v lete prekopať útok: Dve hviezdy plánuje získať, ďalšie dve nechá odísť

„Je skutočne ťažké klamať. Keď si po vás ide klub ako Barcelona či Real Madrid, taký veľký klub s tak veľkou históriou, je ťažké povedať nie."

„PSG sa dostáva do tejto skupiny veľkých klubov. City sa snaží. Juve tam vždy bol. Dôležitá je aj liga, v ktorej hrajú. PSG hrá najhoršiu ligu z veľkoklubov."

Do hry vstúpi určite zásadným spôsobom aj finančná otázka. Raiola je však presvedčený o tom, že všetky veľkokluby by mali aj v súčasnej situácii prostriedky na to, aby si Haalanda mohli dovoliť.

„Neviem, či si ho Real Madrid môže dovoliť, pretože som neštudoval ich účtovníctvo. Ale myslím si, že môžu. Myslím, že všetci môžu."

Haaland je s 25 gólmi druhým najlepším strelcom nemeckej Bundesligy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Diario AS

Diskusia

Podobné články