Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Uniklo VIDEO z kontroverznej skúšky Luisa Suáreza z taliančiny: Už niet žiadnych pochýb!

PERUGIA - Na verejnosť uniklo video z kontroverznej skúšky Luisa Suáreza z taliančiny, ktorá mu zmarila presun do Juventusu
Zdroj: 39028
Zdieľajte:

Luis Suárez sa pred sezónou chcel presunúť do Juventusu Turín. Bola ale potrebná skúška z talianskeho jazyka. Univerzita v Perugii, na ktorej test Uruguajčan podstúpil, je objektom vyšetrovania pre falšovanie skúšok.

Talianska polícia vyšetrovaním zistila, že išlo o podvod. Luis Suárez totiž otázky z testu poznal vopred a mohol sa na ne pripraviť.

Teraz sa dostalo na verejnosť video z miestnosti, kde sa Luis Suárez skúške z taliančiny podrobil. Vidieť, ako sa so skúšajúcimi smeje, fotí, podpisuje autogramy.

Prečítajte si aj

Lionel Messi blízko podpisu 10-ročnej zmluvy

Luis Suárez dostal certifikát strednej úrovne, no na videu vidieť a počuť, že Uruguajčan taliančinu veľmi neovláda. Na skúške Suárez konjugoval takmer všetky slovesá v infinitíve a pri formulovaní viet preukázal veľké ťažkosti. Pri niektorých záležitostiach mu skúšajúci museli pomôcť.

Všimnite si uvoľnenú atmosféru, ktorá nie je typická pre tento druh skúšky. Fotografie, úsmevy, málo bezpečnostných opatrení. Benevolencia pedagógov, ktorí Suárezovi pomáhajú počas takmer celej skúšky. Je evidentné, že bola snaha Uruguajčanovi pomôcť.

Lorenzo Rocca, jeden z pedagógov, priznal pred súdom svoju vinu a pripustil podvod pri skúške. Sudca zodpovedný za tento prípad potvrdil, že samotný Luis Suárez priznal, že mal prístup k otázkam pred skúškou.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, video YouTube Corriere della Serra

Diskusia

Podobné články