Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo a Juventus? Ako manželia, ktorí žijú spolu aj po rozchode

TURÍN - Odchod Cristiana Ronalda z Turína je evidentne už len formalitou. Agent dostal zelenú na hľadanie nového klubu!
Zdroj: 39135
Zdieľajte:

„Sú od seba, ale napriek tomu stále žijú spoločne," tak charakterizoval súčasný vzťah Cristiana Ronalda s Juventusom Turín taliansky plátok La Gazzetta dello Sport.

Ronaldo požiadal agenta, aby mu našiel nový klub

Podľa tohto zdroja hviezdny Portugalčan požiadal agenta Jorge Mendesa, aby mu na budúcu sezónu našiel nový klub. Zmluvu s Juventusom má platnú do leta 2022.

Prezident Realu Madrid Florentino Perez nedávno vylúčil návrat Ronalda. Spomína sa možný návrat do Manchesteru United, no to by musel Ronaldo výrazne znížiť svoje platové požiadavky. V hre je aj francúzsky PSG.

Prečítajte si aj

Greško o tom, ktorá liga by Škriniarovi sedela najviac. A prečo je tak ťažké zvyknúť si na trojčlennú obranu?

La Gazzetta dello Sport analyzuje zmenu Ronaldovho správania a prístupu od vypadnutia Juventusu v Lige majstrov v osemfinále s FC Porto. Už sa viac nesnaží motivovať, burcovať a pozdvihnúť spoluhráčov na ihrisku. Futbal si evidentne neužíva.

„Je nervózny, podráždený a veľmi sa dištancuje od svojich spoluhráčov. Zdá sa, že to vzdal a nebojuje toľko, ako obvykle. Proti Fiorentine sa zdal byť veľmi odlišný, čo sa javí znepokojujúco. Ronaldo sa už nesnaží tieto pocity skrývať," analyzuje spomínaný zdroj Ronaldov prístup.

„Mimo ihriska je izolovaný. Zdá sa, že je bližšie a bližšie k odchodu z Juventusu. Zhoršilo sa to po vypadnutí Juventusu z Ligy majstrov."

Ronaldo bol ostro kritizovaný po tom, čo v súboji proti Parme nevyskočil v múre a namiesto toho si rukami zakryl tvár. Ponad neho z priameho kopu lopta preletela až do bránky. Proti Fiorentine však nevyužil obrovskú tutovku, keď nehlavičkoval z tesnej blízkosti do odkrytej bránky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: La Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články