Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Koeman sa pochytil so štvrtým rozhodcom: Po týchto slovách dostal červenú

BARCELONA - Koeman sa pri šokujúcej prehre Barcelony dostal do konfliktu so štvrtým rozhodcom - po týchto slovách prišla červená!
Zdroj: 39328
Zdieľajte:

FC Barcelona prehrala v štvrtkovom stretnutí španielskej La Ligy na domácej pôde s Granadou šokujúco 1:2. Po polčase vyhrávala a v prípade triumfu sa mohla dostať do čela tabuľky.

Koeman dostal po konflikte so štvrtým rozhodcom červenú

Tréner Ronald Koeman dostal v 66. minúte červenú kartu po tom, čo sa dostal do konfliktu so štvrtým rozhodcom. Osudnými sa mu mali stať slová "čo za charakter". Uviedli to v oficiálnej správe rozhodcovia.

Neakceptovateľné. Dávať červené karty za takúto banalitu? To by potom v každom zápase polovica tímu išla pod sprchy predčasne.

Holandský boss barcelonskej lavičky sa v pozápasových vyjadreniach bránil a cítil sa byť nevinný.

„Nerozumiem tomu. Podľa Carlosa Navala som vyjadril disrešpekt voči štvrtému rozhodcovi. Ale nepovedal som nič zlé," cituje Koemana Marca.

„Nenapadol som ho. Je to neuveriteľné. Ale ak chce byť štvrtý rozhodca v centre pozornosti... Niečo som povedal, ale so všetkým rešpektom. Odpovedal mi spôsobom, ktorý nebol vôbec pekný."

„On nepreukázal rešpekt voči mne. Ak do správy vložia niečo, čo som nepovedal, potom s tým budem musieť niečo robiť," dodal rozhorčený tréner.

Ronald Koeman sa vyjadril aj k samotnému dianiu na ihrisku a prezradil, v čom spočíval dôvod straty vedenia a prekvapujúcej prehry Barcelony.

„Naša koncentrácia v obrane nebola taká dobrá v druhom polčase. Vytvárali sme si šance na skórovanie, najmä pri vedení 1:0, ale stratili sme našu koncentráciu."

„To je dôvod, prečo sme prehrali a oni nás dobre uzavreli. Musíme akceptovať, že sme prehrali, ale sme sklamaní, pretože to bola veľká príležitosť."

Prečítajte si aj

Bývalý hráč PSG: V klube ma požiadali, aby som presvedčil o prestupe Messiho, rovnako ako som to urobil s Di Mariom

FC Barcelona sa napriek prehre nevzdáva v boji o titul

FC Barcelone zostáva odohrať posledných päť zápasov. Najbližšie sa predstaví v nedeľu vo Valencii. Má rovnaký počet bodov ako druhý Real Madrid a dva body stráca na vedúce Atlético.

„Teraz sa musíme pripraviť na nedeľu. Máme ešte päť zápasov a každý to bude mať náročné. Musíme vyhrať všetkých päť zápasov, aby sme sa stali šampiónmi."

„Vyhrali sme veľa zápasov. Veľa sme vybojovali. Napriek tejto porážke, musíme pokračovať," dodal odhodlane Koeman.

V ďalšom kole potom čaká na FC Barcelonu kľúčový zápas. Na Nou Campe privíta Atlético Madrid.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články