Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalý hráč PSG: V klube ma požiadali, aby som presvedčil o prestupe Messiho, rovnako ako som to urobil s Di Mariom

PARÍŽ - V PSG ma požiadali, aby som presvedčil o prestupe Messiho, rovnako ako sa mi to podarilo s Di Mariom, hovorí bývalá hviezda klubu
Zdroj: 39326
Zdieľajte:

Bývalý stredopoliar Paríža Saint-Germain Javier Pastore, ktorý v súčasnosti hrá za AS Rím, hovoril o tom, ako chcel parížsky klub získať útočníka Barcelony a jeho krajana Lionela Messiho.

„PSG vždy chceli Messiho, každý rok. Vedeli však, že bude veľmi ťažké ho získať a vylákať z Barcelony. Napriek tomu túžba ich neopúšťala. Vtipne ma požiadali, aby som presvedčil Lea, ako to bolo s Di Mariom. Hovoril som Angelovi, aké je to žiť v Paríži, aký dobrý tím máme a nakoniec k nám prišiel,“ cituje Pastoreho AS.

Prečítajte si aj

Škriniar má hviezdneho nápadníka: Chce ho semifinalista Ligy majstrov!

Messimu končí po sezóne v Barcelone kontrakt. Pred niekoľkými dňami sa objavili správy, že PSG pripravuje pre hviezdneho Argentínčana dvojročný kontrakt s ročnou opciou za finančných podmienok, ktoré "nie je možné odmietnuť".

Podľa najnovších správ sa začali neformálne rokovania o pokračovaní spolupráce s Barcelonou. Jeho agent a otec v jednom Jorge Messi sa mal stretnúť s prezidentom Joanom Laportom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články