Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Van Gaal: 10 hráčov na jeho hviezdnom zozname posíl počas pôsobenia v Manchesteri United

MANCHESTER - Louis Van Gaal zverejnil zoznam 10 hráčov, ktorých chcel od vedenia kúpiť počas svojho pôsobenia v Manchesteri United
Tréner Louis Van Gaal.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Bývalý hlavný tréner Manchestru United Louis van Gaal vymenoval 10 najlepších hráčov, ktorých chcel podpísať počas svojho pôsobenia na Old Trafforde. Holandský kouč pracoval v Manchestri United v rokoch 2014 až 2016.

10 mien z hviezdneho zoznamu Van Gaala

„Chcel som podpísať Roberta Lewandowskeho, ale keď sa ukázalo, že to bude náročná úloha, pokúsil som sa získať Gonzala Higuaína. Pred príchodom do Manchesteru United som sa rozprával s vedením o Neymarovi. Ak pracujete v United, dávate si veľké ciele. Bola to zaujímavá možnosť z hľadiska predaja dresov a chcel som aj rýchlych krídelníkov. Z rovnakého dôvodu som sa pokúsil angažovaťť Sadia Maného a Riyada Mahreza," otvorene rozprával holandský tréner.

Prečítajte si aj

Brazílčan Neymar sa vyjadril k svojej budúcnosti: Je to takmer dohodnuté!

„Na mojom zozname bol aj Thomas Müller a v strede poľa som chcel vidieť N'Gola Kanteho. Skúšal som dokonca podpísať Jamesa Milnera, ktorý bol síce starším hráčom, ale multifunkčný a s vodcovskými kvalitami."

„Do obrany som chcel kúpiť Sergia Ramosa a Matsa Hummelsa, pretože naša obrana nebola z hľadiska zakladania útokov najlepšia. To boli moje hlavné ciele, ale nepodarilo sa nám podpísať žiadneho z nich. Neviem prečo. Ako tréner som nebol zapojený do rokovaní. Po mojom odchode skončili hráči ako Mahrez a Kanté v Manchestri City a Chelsea a United ich nikdy nedokázali kúpiť. Zdá sa mi to veľmi zvláštne, “ - cituje Van Gaala FourFourTwo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: FourFourTwo

Diskusia

Podobné články