Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bitka o Cristiana Ronalda sa stupňuje: Man Utd predbehol tento uchádzač!

TURÍN - Juventusu hrozí, že nepostúpi do Ligy majstrov. Čoraz viac to vyzerá na Ronaldov odchod. Bitka o neho sa stupňuje a Man Utd predbehol tento uchádzač!
Zdroj: 39189
Zdieľajte:

Viete si predstaviť, že by Cristiano Ronaldo zostal v Juventuse, keby nehral Ligu majstrov?

Pri jeho ambicióznosti je to len ťažko predstaviteľné.

"Stará dáma" je v prestavbe, tréner Andrea Pirlo omladzuje tím a po dlhých rokoch Juventus stratí Scudetto.

A čo viac, reálne mu hrozí, že sa nekvalifikuje do Ligy majstrov. Aktuálne je na poslednej postupovej štvrtej pozícii v Serie A. No piate AC Miláno má päť kôl pred koncom rovnaký počet bodov.

Cristiano Ronaldo je "duchom na ihrisku", ako píšu talianske médiá. Naposledy minul hlavičku vo vyloženej šanci. Predtým zas nevyskočil v múre a zakryl si tvár rukami, čo viedlo k inkasovanému gólu po priamom kope.

Prečítajte si aj

Talianske kluby budú vylúčené zo Serie A za účasť v Superlige

PSG predbehol Man Utd v súboji o Cristiana Ronalda

Hviezdny Portugalčan sonduje svoje prestupové možnosti. Prezident Realu Madrid Florentino Perez návrat Ronalda vylúčil s tým, že by to nedávalo žiadny zmysel.

Agent Jorge Mendes bol v komunikácii s Manchesterom United, no aktuálne "červených diablov" predbehol v súboji o Ronalda francúzsky PSG. Informuje o tom taliansky Tuttosport s tým, že samotný hráč zvažuje prestup do tohto klubu.

Tento zdroj uvádza, že hlavným faktorom pri rozhodovaní Ronalda je schopnosť tímu vyhrať Ligu majstrov a tiež dostatočný priestor a pozícia hlavného muža ofenzívy.

Manchester United možno predajú Glazerovci a Cristiano Ronaldo by v prípade návratu na Old Trafford musel prikývnuť na zníženie platu.

Budúcnosť Ronalda visí na vlásku a túto situáciu sa snaží využiť PSG.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Tuttosport

Diskusia

Podobné články