Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda Leedsu: Ako som napálil bombu do tváre Bielsu a rozbil som mu okuliare

LEEDS - Bombou presne do tváre rozmlátil trénerovi Bielsovi okuliare! Hviezda Leedsu spomína na nepríjemnú príhodu
Zdroj: 38665
Zdieľajte:

Hviezdny útočník Leedsu Patrick Bamford spomínal na nepríjemnú príhodu z tréningu, keď trafil loptou do tváre trénera Marcela Bielsu a rozbil mu okuliare.

Hviezda Leedsu o tom, ako rozbil trénerovi Bielsovi okuliare

„Na jednom z tréningov bol tréner v zlej pozícii. V jednej chvíli lopta letela ku mne a ja som dobre trafil ľavou nohou. Lopta letela smerom do horného rohu, ale Bielsa jej stál v ceste. Nevidel som ho, iba som trafil loptu," spomínal Bamford.

Prečítajte si aj

Messi má na stole ponuku trojročnej zmluvy, ktorá sa nedá odmietnuť. A nie od Barcelony

„Nerobím si srandu, okuliare mu doslova odleteli z tváre o 10 metrov a chytil sa za nos. Tréner chodil, držal sa za nos a ja som stále opakoval: „Prepáč, prepáč.“ Trochu nahnevane odpovedal, že sa nestalo nič hrozné. Potom išiel k fyzioterapeutovi, aby mu ukázal ranu na nose."

„Pokiaľ ide o jeho okuliare ... neviem, či ste si to všimli počas jeho rozhovorov, ale nosí rovnaké okuliare, ale teraz sú skrivené. Prepáč. Chcel som mu kúpiť nové okuliare, ale bojím sa to znova pripomenúť, “cituje Leeds Live Bamforda s odvolaním sa na podcast Petera Croucha.

Argentínsky tréner to Bamfordovi už určite prepáčil. Najlepším ospravedlnením sú hráčove výkony. So 14 gólmi je najlepším strelcom Leedsu a v Premier League je piaty v poradí kanonierov. Do TOP 10 v lige patrí aj medzi nahrávačmi, na konte má 7 asistencií.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Leeds Live

Diskusia

Podobné články