Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Messi má na stole ponuku trojročnej zmluvy, ktorá sa nedá odmietnuť. A nie od Barcelony

BARCELONA - Lionel Messi má ponuku trojročnej zmluvy, ktorá sa nedá odmietnuť. Nie od Barcelony
Zdroj: 39180
Zdieľajte:

Semifinalista tohtoročnej Ligy majstrov PSG ponúka Lionelovi Messimu trojročný kontrakt, ktorý podľa TNT Sports nemôže Argentínčan odmietnuť.

Lákavá ponuka pre Messiho z PSG

Podľa tohto zdroja ide o ponuku dvojročnej zmluvy s ročnou opciou za fantastických finančných podmienok.

Messi chcel z Barcelony odísť už pred sezónou. Napokon zostal. No čoskoro mu na Nou Campe vyprší kontrakt a jeho budúcnosť je nejasná. V lete sa stane voľným hráčom.

Prečítajte si aj

5 hlavných uchádzačov o služby Buffona

V PSG pôsobí jeho bývalý spoluhráč a kamarát Neymar, ktorý čerstvo vyhlásil, že vedie s klubom rokovania o novej zmluve a čoskoro by sa mali dohodnúť. Na začiatku sezóny vyhlásil, že chce v tej nasledujúcej hrať po boku Messiho.

Lionel Messi je s 25 gólmi najlepším strelcom španielskej ligy. FC Barcelona nedávno získala Copa del Rey a o titul bojuje aj v La Lige. Stráca dva body na vedúce Atl.Madrid a má zápas k dobru. Katalánci to majú vo vlastných rukách a isté je, že ak vyhrajú všetkých šesť zostávajúcich zápasov, stanú sa majstrami.

Forbes nedávno uviedol, že 33-ročný Argentínčan sa stal v roku 2020 tretím najlepšie zarábajúcim športovcom. Na platoch a bonusoch vlani zarobil 104 miliónov dolárov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TNT Sports

Diskusia

Podobné články